Kim Kardašijan viđena sa jednim od najatraktivnijih pevača: Uživa kao „singl" devojka, o posledicama i ne razmišlja!

18.04.2021

06:15 >> 22:00

0

Dvojac je i te kako zaintrigirao javnost, pa bacio sve priče o njenom razvodu u senku

Kim Kardašijan viđena sa jednim od najatraktivnijih pevača: Uživa kao „singl" devojka, o posledicama i ne razmišlja!
Copyright Kim Kardašijan Profimedia

Kim Kardašijan s nekoliko prijatelja prisustvovala je velikom otvaranju „Goodtime Hotel-a” u Majamiju, a na događaju nije bila jedino poznato ime. U pevak veče, pridružili su joj se Bekamovi, Farel Vilijams… Ali i pevač Maluma, s kojim se i fotografisala, pa provela neko vreme zajedno.

Ovim potezom uspela je da, bar na kratko, zaustavi priče o njenom razvodu od Kanjea Vesta, te i pokrene spekulacije – da li su samo prijatelji, kako je on jedno od trenutno najatraktivnijih pevačkih imena, a njeni fanovi „traže samo najbolje za nju”.

Kim Kardašijan i Maluma Profimedia

Čuvena lepotica za ovu priliku izabrala je kratku zlatnu haljinu jedne poznate modne kuće kuće i sandale na štiklu, pa se još jednom i pohvalila figurom. Šuškanja o njoj i Malumi je nimalo ne zanimaju – zajedno, svi su se dobro proveli, a ona je pomogla i posebnom ulepšavanju večeri za Viktoriju Bekam, kojoj je 17. aprila bio rođendan.

Očito, uživa u svom „singl” statusu u četrdesetoj i ne razmišlja mnogo o posledicama, svesna činjenice da će bilo koje njeno pojavljivanje sa nekim u narednom periodu izazivati izvesne sumnje, pišu strani mediji. Prijatelji je u svemu podržavaju i to joj je najvažnije.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike