Tejlor Svift ponovo na meti provalnika

19.04.2021

11:09 >> 10:39

0

Autor: D. Božović

Pevačica već treći put doživljava ovakvu neprijatnost, policija je odmah reagovala i uhvatila prestupnika

Tejlor Svift ponovo na meti provalnika
Copyright Tejlor Svift Profimedia

Američka pevačica i kantautorka Tejlor Svift doživela je veliku neprijatnost kada je provalnik pokušao da upadne na njen privatni posed u Njujorku. Naime, kako navodi „Page Six”, policija je uhapsila prestupnika.

Naime, Henk Džonson je pokušavao da zadrži vrata zgrade kako bi se ušunjao unutra. To je promatračima bilo čudno, te su odlučili da pozovu policiju koja je provalnika ubrzo privela.

Tejlor je inače, 2018. godine u ovoj zgradi kupila tri apartmana, a poseduje i kuću uz zgradu koju je kupila za vrtoglavih 17 miliona dolara. Pevačica je iskeširala 47,7 miliona dolara samo na nekretnine, te nije ni čudo što je često na meti provalnika.

Profimedia

Ovo nije prvi put da provalnici upadaju na pevačicin posed. 2018. godine imala je čak dve provale. Prva se dogodila u njenoj rezidenciji na Beverli Hilsu. Provalnik je nosio gumene rukavice i masku. Bio je naoružan nožem, municijom i konopcem. Drugi incident se dogodio neposredno nakon ovoga kada se Rodžer Alvardo lestvicama popeo do stana i tom prilikom razbio prozor i ušunjao se unutra.

Kada je ušao, odlučio je da se istušira i da legne u krevet pevačice gde ga je kasnije pronašla policija nakon što ju je pozvao svedok provale. Ovaj provalnik se tereti za niz prekršaja koji uključuju praćenje, provalu u tuđe posede.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike