Goga otišla u Sarajevo zbog Bube i Džale, ali se pazi od korone: Imala sam često bronhitis

08.12.2020

12:56 >> 13:00

0

Pevačica snima novu pesmu, ali svuda ide sa maskom

Goga otišla u Sarajevo zbog Bube i Džale, ali se pazi od korone: Imala sam često bronhitis
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goga Sekulić trenutno se nalazi u Sarajevu, gde snima pesmu kod Bube Korelija i Džale Brata.

Pevačica je napravila saradnju sa mladim reperom iz Nemačke, PJ-om, koji je zajedno s njom doputovao, a otkrila je i da se čuva od koronavirusa, s obzirom na to da je bila bolešljiva ko mala.

– U Sarajevu sam, uživam i pijem ceđenu pomorandžu. Stigla sam prekjuče, a već danas idem za Beograd. Sa mnom je stigao PJ, mladi reper iz Nemačke koji živi u Švajcarskoj. Stigli smo u Sarajevo da snimimo pesmu kod Džale i Bube – ispričala je Goga za Avaz.ba. Ona je sa dvojicom repera započela saradnju pre nekoliko godina, a onda je dodala na čemu trenutno rade.

– Imam već nekoliko pesama koje su mi napisali Buba i Džala i zaista mi je čast što ih poznajem. Posebnu čar daje taj spoj nespojivog. PJ i ja smo totalno dva različita stila, a opet u kombinaciji to zvuči savršeno. Spot ćemo raditi nakon Nove godine, kada se ova čitava situacija malo smiri. Nadam se da će to biti februar ili mart – otkrila je Sekulićeva, a zatim ispričala da vodi računa o zdravlju.

– Zaista se trudim i dajem sve od sebe da se sačuvam. Putujem samo kada i gde moram. Uvek nosim masku, prvenstveno jer imam malo dete, a i zbog svog zdravlja. Imala sam česte prehlade i bronhitis, pa zbog toga moram striktno da vodim računa o svom zdravlju. Koronavirus je definitivno najviše pogodio muzičku scenu. Ne možemo da radimo, a računi stižu i život košta – zaključila je Goga.

Pročitajte još:

Goga Sekulić otkrila na čijim koncertima se najbolje provela: Jednoj koleginici se

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike