Imao je samo 11 godina i mnogo je voleo da peva: Pojavio se Džejov snimak iz popravnog doma

08.12.2020

13:38 >> 14:07

0

Autor: N. Lisinac

Pevač nikada nije krio da je imao izuzetno teško i problematično detinjstvo

Imao je samo 11 godina i mnogo je voleo da peva: Pojavio se Džejov snimak iz popravnog doma
Copyright Antonio Ahel/ATAImages/Printscreen

Pevačka legenda Džej Ramadanovski, preminuo je pre dva dana u 57. godini u svom stanu na Dorćolu. Njegova životna priča nije bila nimalo laka, a opet, nasuprot tome, on je uvek bio čovek koji je svojom energijom uveseljavao ljude oko sebe.

Naime, rođen je 29. maja 1964. godine u velikoj porodici. Otac mu se zvao Mazlam, a majka, radnica u Gradskom zelenilu, Barija Ramadanovski. Džej je bio jedino muško dete i bio je veoma problematičan, zbog čega je jedan period svog života proveo u vaspitno-popravnom domu.

Svoj talenat za muziku pokazivao je od malih nogu, što dokazuje i snimak iz perioda kada je bio u domu. Na snimku koji je nakon njegove smrti postao veoma viralan, može se videti kako pevač svira bubanj i peva dok sedi na krevetu u sobi u kojoj je bio smešten.

– U knjizi ću opisati taj period u popravnom domu. Već sada znam da će knjiga imati 101 stranu. Uveče kad legnem kroz glavu mi prolaze razne slike iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vreme mog boravka tamo, majka me nijednom nije posetila, dolazio je samo otac – ispričao je Džej nedavno u emisiji “Balkanskom ulicom”.

– Majka je brinula o mojim sestrama, a otac o meni. Često zaplačem zbog toga. U mojoj grupi u domu je bilo 12 problematičnih dečaka. Više puta smo išli na razgovor sa psihologom, to je bilo obavezno. Od cele te grupe samo smo nas četvorica uspeli u životu, osnovali smo porodice i počeli smo da radimo. Ostali su nastavljali da menjaju domove i ko zna kako su završili – govorio je Džej.

Pročitajte još:

Poslednji ispraćaj Džeja Ramadanovskog u petak u Aleji zaslužnih građana, a pored ovog glumca će počivati

Braja je napisao čuvenu ,,Upalite za mnom sveće”, ali ne za Džeja: Sve o pesmi koja je još u vreme najdublje ekonomske krize postala hit

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike