Kako je Vikendova vila otišla u Madonine ruke: „Material Girl" spremna je za selidbu!

20.04.2021 | 06:15 >> 07:02

Autor: Milica Gudžulić

Poznata pevačica od leta će uživati u luksuzu kuće koju je njen kolega prilično dugo čekao da proda

Copyright Printscreen ,,Today"

Čuvena „Material Girl” kupila je Vikendovu vilu vrednu 19,3 miliona dolara. Posle dužeg vremena, uspeo je da je proda i to ni manje ni više nego – kraljici popa, koja jedva čeka da od leta uživa u privatnosti koju pruža, pišu strani mediji.

Pročitajte još:

Kuća je na prodaju od juna 2020, a mnogi su se čudili kako je niko do sada nije „pokupio”. Osim što pruža privatnost o kakvoj mnoge zvezde maštaju, odiše luksuzom i Vikend je svakako bio spreman „da je da” i za manje, samo da je unovči i krene dalje, kada su nekretnine u pitanju, jer ju je do sada „fino izgustirao”, navodi se.

Izvođač „Blinding Lights-a” isprva ju je bio kupio 2017. za 18,2 miliona. Ima sedam soba u glavnoj kući i dve u gostinskoj. Međutim, ono što je Madona tražila, pored života daleko od znatiželjnih pogleda, bila je kuća koja ima i prostoriju samo za vino, a sa druge strane – sport i rekreaciju, kao i zabavu (bioskop). Ova luksuzna vila, takođe, ima parking za pet automobila, plus teren za košarku.

Lokacijski je blizu Kalabasasa i obale Malibua, istakao je TMZ, ukoliko bide poželela da i malo promeni okruženje u jednom momentu. Sve što joj trenutno treba – biće joj gotovo na dohvat ruke, pa je zato pazarila baš ovu kuću, od svih koje su bile u ponudi.

Copyright Madona i Vikend Profimedia

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam