Džip Lepe Brene divljao auto-putem! Policijska patrola odmah napravila zapisnik

21.04.2021

10:55 >> 13:20

0

Vozilom pevačice upravljao je Vladimir V., a automobil se kretao brzinom 156 kilometara na sat

Džip Lepe Brene divljao auto-putem! Policijska patrola odmah napravila zapisnik
Copyright Lepa Brena ATAImages/Antonio Ahel

Tokom današnjeg popodneva domaći mediji su preneli da je džip u kojem se nalazila pevačica Lepa Brena divljao auto-putem Beograd-Niš, vozeći čak 156 kilometara na čas.

Naime, policijska patrola je u pravcu Novog Sada zaustavila vozilo „rejndž rover“, nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Vladimir V. (1969) jer se kretao brzinom od 156 kilometara, gde je inače ograničenje 130 kilometara na čas.

ATAimages/Antonio Ahel

Na mestu suvozača nalazila se pevačica Lepa Brena. Policija je napravila zapisnik, piše „Kurir.rs“. Kakvu kaznu će pevačica snositi još uvek nije poznato.

Podsetimo, Lukas je nedavno bio na meti medija zbog dva prekršaja, najpre zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a zatim i zbog prekoračenja brzine. Sve ovo ga je koštalo smanjenja bodova, oduzimanja dozvole na nekoliko meseci, a morao je i da isplati 60.000 dinara.

– Prespavao sam u zatvoru. Bio sam na trežnjenju, vozio sam u alkoholisanom stanju – imao sam 0,9 promila. Nisam hteo mnogo da se bunim, policija radi svoj posao. Dobio sam svoju kaznu, što novčano, što u vidu oduzimanja dozvole na sedam meseci. Mnogo volim da vozim, ali sada ću imati vozača. Nisam taj tip, ali sada moram da angažujem nekog za to – rekao je Lukas ranije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike