Posle 30 godina su konačno u pravoj ljubavi? Skali i Molder probudili sumnje obožavalaca!

21.04.2021

13:04

0

Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson, oduševili su fanove objavom na Instagramu

Posle 30 godina su konačno u pravoj ljubavi? Skali i Molder probudili sumnje obožavalaca!
Copyright Instagram printscreen/ gilliana

Glavni glumci popularne serije “Dosije X”, Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson, oduševili su fanove, ali i zagolicali im maštu novom objavom na Instagramu.

Čuveni Molder i Skali, za koje se decenijama spekuliše da li su konačno u ljubavnoj vezi, fotografisali su se sa glumičinim psom i pokazali kako provode opušteno zajedničko vreme.

– Stela je danas stekla novog prijatelja – napisala je Skali ispod fotografije.

Ova objava odmah je dobila više od 300.000 lajkova, a njeni fanovi su najpre aludirali na njihovu vezu pitajući se da li se konačno rodila ljubav. Neformalno druženje dvoje glumaca, odmah je navelo njihove verne obožavaoce da čak insistiraju na ljubavi Moldera i Skali.

– Možete li se napokon venčati? – glasio je jedan od komentara.

Podsetimo, serija je emitovana od 1993. do 2002, a izašle su i dve nove sezone – 2016. i 2018. Tokom svih godina se mnogo spekulisalo o ljubavi između glavnih glumaca, no oboje su te navode konstantno  demantovali.
Glumica iza sebe ima dva propala braka. U razdoblju od 1994. i 1997. bila je udata za Klajda Kloca, s kojim ima ćerku Piper Maru. Sa Markom Grifitsom ima sinove Oskara i Feliksa. Veza sa Markom se završila 2012. godine, a o njenom ljubavnom životu se nije mnogo znalo, sve dok je 2016. godine nisu videli sa Piterom Morganom na crvenom tepihu. Njihova veza prekinuta je posle četiri godine.

Duhovni iza sebe, takođe, ima neuspeli brak s glumicom i producentkinjom Teom Leoni. Par se rastao 2014. nakon 17 godina braka, u kome su dobili dvoje dece.

Njihovi fanovi konstatovali su, između ostalog, da dosad nisu imali sreće u ljubavi, te da je možda vreme da fanovi serije nakon gotovo 30 godina od početka emitovanja padnu jedan drugom u pravi romantični zagrljaj.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike