Hvala majko što me rodi! Severini za rođendan pristigla dva poklona koja su je oduševila: Sin je posebno ganuo

21.04.2021

15:27 >> 13:37

0

Pop zvezda našla se na naslovnoj strani knjige svetski poznatog autora

Hvala majko što me rodi! Severini za rođendan pristigla dva poklona koja su je oduševila: Sin je posebno ganuo
Copyright Severina Kojić, ATAImages/ Antonio Ahel

Regionalna pop zvezda, Severina Kojić danas proslavlja 49. rođendan.

Za njen divan dan pevačici su pristigla i dva poklona koja su je oduševila, a svoje zadovoljstvo podelila je sa pratiocima na Instagramu. Prvi je iznenađenje sina Aleksandra od koga je dobila crtež, dok je drugi to što se našla na naslovnici knjige slavnog autora Maxa Bunkera. Knjiga autora čuvenog stripa “Alana Forda” izašla je baš danas, a nosi naziv “U ime mafije”.

– Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće “Sandorf” da bi oni i Max Bunker hteli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić… i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca – napisala je pevačica.

– Mene zvali? Max Bunker? Alan Ford? Snimali smo za par dana… Moja ekipa s kojom snimam i novi album… Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja sam u žutoj haljini na naslovnoj strani knjige Maxa Bunkera i pucam od dečije sreće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući “Sandorf”. Hvala Max Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam ulepšali detinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog detinjstva. Ovo mi je najlepši poklon za rođendan, posle crteža mog sina, napisala je Severina na svom Instagram nalogu uz sliku naslovnice knjige.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike