Prisetila se teškog perioda! Šeron Stoun izgubila je starateljstvo nad sinom: Bila sam umorna od plakanja

22.04.2021

08:30 >> 09:07

0

Popularna glumica nije mogla da se fokusira ni na šta drugo, osim da vrati svoje dete

Prisetila se teškog perioda! Šeron Stoun izgubila je starateljstvo nad sinom: Bila sam umorna od plakanja
Copyright Foto: Printscreen Youtube/CBS Sunday Morning

Glumica Šeron Stoun prisetila se teškog perioda života od pre 13 godina, kada je izgubila starateljstvo nad sinom Roanom.

Šeron je Roana dobila iz braka sa američkim novinarem Filom Bronštejnom, od koga se razvela 2004. godine. Četiri godine kasnije izgubila je starateljstvo nad sinom i mogla je da ga viđa samo jednom mesečno. Popularna glumica istakla je za Saga magazin da je tada prolazila kroz pravi pakao.

– Nakon što sam izgubila primarno starateljstvo nad Roanom, jednostavno više nisam mogla da funkcionišem. Ležala sam po ceo dan na kauču i bila umorna od svakodnevnog plača – priznala je Šeron.

Holivudska glumica ističe da nije mogla da se fokusira ni na šta drugo, osim da povrati svog sina i ponovo ga zagrli.

Profimedia

Podsetimo, Šeron je otkrila mnoge potresne detalje iz svog života u memoarima koje je objavila. Između ostalog, ona je priznala da je od strane reditelja bila nasamarena u filmu “Niske strasti”, kao i da je nju i sestru deda seksualno zlostavljao kada su bile tek tinejdžerke.

– Keli (sestra) i ja smo pričale s majkom o tome, a ona mi je nakon razgovora napisala pismo u kojem je stajalo i to da su joj ove informacije zbunjujuće. Bila je užasnuta tim otkrićem. Nakon razgovora s mojom sestrom počela je da prihvata da se to zaista dogodilo – kazala je Šeron za Njujork Tajms i dodala:

– Bizarno zadovoljstvo što je napokon mrtav pogodilo me poput tone leda. Pogledala sam Keli i ona je shvatila. Imala je 11 godina. Bilo je gotovo – prisetila se glumica dedine smrti, kada joj je bilo 14 godina.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike