Skandal potresa Švedsku! Učesnik rijalitija zlostavljao takmičarke, program obustavljen!

22.04.2021

11:33

0

Autor: M. Mitić

Policijska istraga je u toku zbog ovog nesvakidašnjeg slučaja, a takmičar je hitno diskvalifikovan

Skandal potresa Švedsku! Učesnik rijalitija zlostavljao takmičarke, program obustavljen!
Youtube printscreen

Novi skandal poslednjih dana potresa Švedsku. Naime, jedan od njihovih najgledanijih rijaliti šou programa, koji nosi naziv “Rajski hotel”, obustavljen je nakon optužbi dveju učesnica da ih je jedan od učesnika, Tobi Džonson, zlostavljao.

Kako navodi “Aftonbladet”, zlostavljanje se navodno dogodilo prilikom snimanja ovog rijalitija u jednom hotelu u Meksiku, pre nekoliko meseci. Tada je Tobi Džonson diskvalifikovan zbog “kršenja pravila emisije”, prenosi švedski javni servis SVT.

Juče je emitovan sadržaj razgovora Tobija sa producentima, kada mu je rečeno da mora da napusti snimanje.

– Smatrali smo da su događaji bili takve prirode da ovaj učesnik nije mogao da ostane, pošto to nije bilo ugodno ostalim takmičarima –  navela je Suzan Nilen iz Nordik entertejnment grupe (NENT grupa) koja snima “Rajski hotel”.

Emitovanje programa je obustavljeno, a policija je počela sa sprovođenjem istrage, a otpočela je i interna istraga koja će utvrditi kako su se ponašali članovi produkcije prilikom snimanja u Meksiku.

View this post on Instagram

A post shared by Paradise Hotel Sverige (@paradisehotelse)

– Policijski izveštaj je sačinjen u dogovoru sa učesnicama kako bi se sprovela istraga u skladu sa zakonima Švedske – ističe se u saopštenju NENT grupe.

Predsednik NENT grupe Anders Jensen rekao je da ove događaje shvata krajnje ozbiljno te da je on doneo odluku o privremenom obustavljanju emitovanja.

Optuženi se u programu izvinio svim ženama, pa na objavi na Instagramu dodao da je njegovo ponašanje bilo “užasno i odvratno”, kao i da se svakog dana zbog toga oseća loše.

– Mogu sebi da obećam da ću biti bolja osoba i da ću činiti dobro i to radim svakog dana – navodi se u Tobijevoj objavi.

Iz NENT grupe nisu objavili kada će se nastaviti sa emitovanjem “Rajskog hotela”.

Pročitajte još:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam