Sad je peterao! Baka Prase naveo dečaka da prosi, pa ozbiljno zaratio sa Kimijem: Navući ćeš im komunalnu policiju!

22.04.2021

14:28 >> 14:29

0

Popularni jutjuber stalno izaziva javnost, a poslednji put zloupotrebio je maloletnog Roma po imenu Medži, da prikupi pažnju obožavalaca

Sad je peterao! Baka Prase naveo dečaka da prosi, pa ozbiljno zaratio sa Kimijem: Navući ćeš im komunalnu policiju!
Copyright Printscreen Youtube/ Baka Prase/ Kimi's life

Jutjuberi su sve prisutniji na našoj sceni, a i sve zastupljeniji u životima tinejdžera. O tome koliki uticaj imaju na mlade dovoljno govore abnormalne brojke kada reč o njihovim pratiocima na društvenim mrežama.

Dok se međusobno utrkuju koji će biti popularniji, pojedini jujuberi ponekad ozbiljno zarate, što je trenutno slučaj sa Bogdanom Ilićem, popularnim kao Baka Prase, i Milošem Kostićem, poznatijim kao Kimi.

Njih dvojica su se sukobili kada je Baka Prase opravdavao što njihov maloletni prijatelj romske nacionalnosti pod nadimkom Medži, prosi u Knez Mihajlovoj ulici, u centru naše prestonice. Naime, sve je počelo video klipom Bake Praseta koji se zajedno sa Medžijem takmičio ko će više novca izjamčiti od prolaznika u glavnoj ulici. Mnogi su ovo osudili, te tvrdili da je i sam Bogdan isprošen “plen” delio sa dečakom, koga je zloupotrebio. Iako Bakin potez nije dobar primer mladima, armija njegovih fanova ne odustaje od vatrene podrške svom omiljenom jujuberu, opravdavajući sve njegove poteze i brojne skandale, pa i ovaj. Kimi je svašta poručio svom rivalu, osuđujući njegov potez sa maloletnikom.

Printscreen Youtube/ Baka Prase

– Ja treba da budem neki uzor? Zvučiš kao neki roditelj: “Kakvu poruku šalje, on treba da mi vaspita decu?” Kakvu poruku? Da budu, bre, preduzetnici, da se bore, zarađuju svoj dinar – rekao je Baka Prase, a potom se osvrnuo na Kimijevu izjavu da je to nasilje nad decom.

– Samo ti pričaj koliko ta deca zarađuju po Knezu, navući ćeš im komunalnu policiju. Tražiće im dozvolu za rad – rekao je jutjuber ironično i kroz smeh, ponižavajući maloletnike koji su, nažalost, primorani da na ovaj način prikupe novac kako bi preživeli.

– Zarađuje dosta para, što bi prestao? Šta će da radi? Ako ga izvučeš iz Kneza, šta će da radi? Nađi mu posao, organizuj mu sve da zarađuje više nego u Knezu. Njegovom ocu to odgovara, porodični biznis – nastavljao je Bogdan koji je potom izneo da Kimi daje dečaku Medžiju po 30.000 dinara mesečno zbog videa koje snima sa njim.

Bogdan Ilić ovim je još jednom prešao granicu morala, pokazavši kako je za novac spreman na sve, a s kojim se ne slaže Nikola Kostić zvani Kimi. On je u svom poslednjem javljanju na Jutjubu, upitao kakvu poruku šalje deci, te da li bi dozvolio i svojoj deci da prose.

Printscreen Youtube/Kimi’s Life

– Svi kapiraju zašto je loše da Medži prosi i da bude u Knezu, koliko god da zarađuje para. Hoćeš tako vaspitati svoje dete? Da ide u Knez da zarađuje, jel treba svi da prosimo? On je osoba koja će za sve svoje životne odluke opravdanje naći u novcu. Cilj opravdava sredstvo – rekao je Kimi u svom poslednjem videu.

– Prosto je neverovatno koliko ovaj lik tone. Nervira ga moj karakter, ljubav koju imam od vas, podrška. Živi u mržnji, sve ga nervira u vezi sa mnom. Kao on je anđeo, a svi ste vi prevareni. Ja sam vas prevario… Udahni duboko, pogledaj svoje ponašanje, poslušaj svoje reči koje izgovaraš sa 24 godine. Sutra ćeš biti otac i ne tražim da mi kažeš da sam u pravu, nisam ja kompleksaš kao ti. Priznaj sebi da imaš problem. Kada to priznaš, na putu si da ga rešiš – zaključio je Kimi.

Jutjuberi su prepucavanje na Instagramu nastavili i kad je reč o devojkama.

Printscreen Instagram/ Baka Prase

– E, da, pitaj tvoju devojku što je “unsendovala” poruke koje mi je slala? Mora da je sa tobom jer si humanitarac i jer te voli – napisao je Baka ironično, dok mu je Kimi brže bolje uzvratio:

Printscreen Instagram/ Baka Prase

– Misliš ono kad si mi muvao bivšu pre dve godine, pa tražio da te ja preporučim, al nije išlo, jer je mislila da si retard. Tada su ti još proradili kompleksi. Znaš da nemaš polaz kod kul devojaka – napisao je Kimi na šta mu je Baka odgovorio da mu devojka nije prenela da je po nju 2019. godine dolazio Poršeom, te je nazvao sponzorušom.

Printscreen Instagram/ Baka Prase

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike