Trčimo i pevamo! Grupa „Hurricane" ništa ne prepušta slučaju: Velike promene tik pred „Evroviziju"!

22.04.2021

19:19

0

Devojke su, između ostalog, sigurne da će dogurati do finalne večeri

Trčimo i pevamo! Grupa „Hurricane" ništa ne prepušta slučaju: Velike promene tik pred „Evroviziju"!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Pevački trio „Hurricane” predstavljaće Srbiju idućeg meseca na „Evroviziji” u Holandiji.

Iz tog razloga, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, zajedno sa timom sa kojim već dugo sarađuju, odlučile su se na velike promene koje se tiču samog predstavljanja pred svetskom publikom, 20. maja. Naime, devojke kažu, u potpunosti će promeniti imidž iz spota za „Loco loco”, a odlaze – spremnije nego ikad.

– Vežbamo svakog dana. Prošle godine na „Beoviziji” smo mogle da zvučimo bolje, realno. Ove godine ćemo za „Evroviziju” idućeg meseca biti baš, baš spremne. Imamo kondicione treninge, radimo na izdržljivosti. Trčimo i pevamo! (smeh) – kazale su članice grupe, koje će se u drugom polufinalu predstaviti pod rednim brojem devet.

Antonio Ahel/ATAImages

– Mnogo nam je drago što ćemo pevati pred publikom, 3.500 ljudi, to je mnogo bolje nego da nema publike, kako smo mislili da će možda biti. Sigurne smo da ćemo biti u finalu. Zašto ne bi bile? Svako bi trebalo da bude samouveren ako ide na ovakvo takmičenje – nastavljaju devojke iz benda.

– Još uvek ne znamo tačno koje boje će biti kostimi koje ćemo nositi, kako ćemo tačno izgledati, ali možemo da otkrijemo da nećemo izgledati onako kako smo izgledale u spotu za „Loco Loco”, menjamo mnogo toga. Biće ludo nešto, jer smo i mi lude! (smeh) – zaključuju za „Wiwibloggs”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike