Lukas otkrio da li će opet da se ženi, pa izneo i stav o istopolnim brakovima

23.04.2021

09:58 >> 09:59

0

Autor: Marija Mitić

Folker je kroz šalu rekao šta misli o gej zajednicama, koje je naše zemlja spremna da zakonski reguliše u bliskoj budućnosti

Lukas otkrio da li će opet da se ženi, pa izneo i stav o istopolnim brakovima
Copyright Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Naša zemlja na korak je do usvajanja zakona o istopolnim zajednicama dok je širom Evrope, a i sveta to već odavno društveno prihvatljivo i zakonski regulisano.

Ipak, LGBT zakon koji je u pripremi za sada neće omogućiti brak, kao ni usvajanje dece, ali će gej parovi moći da ozakone zajednicu, posećuju partnera u bolnici, zajedno podignu kredit ili naslede penziju.

Ova novina u našoj zemlji naišla je na burne komentare mnogih, a i naše poznate ličnosti nisu se libile da javno iskažu svoj stav. Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, u svom stilu je prokomentarisao ovu temu, pa je šalom skrenuo pažnju sa svog pravog stava.

– Podržavam, što da ne. Zašto ne bih podržavao? Ja se više neću ženiti uopšte. Ni sa istim polom neću. Hoćeš da ti budem kum ili kuma na svadbi? – upitao je Lukas voditelja emisije “Ekskluzivo” televizije Pink, uz smeh, okretajući ovu temu na šalu.

– Biću ti kum ako budeš mladoženja, a ako budeš mlada biću ti kuma – dodao je Aca pa se žestoko zasmejao.

Printscreen Youtube/RTVPinkofficial

Ovaj Lukasov komentar začudio je mnoge budući da on obično rado iznosi javno svoje stavove o svim gorućim temama. Tako je nedavno folker žestoko osudio sve pevače sa naše estrade, koji traže novčanu pomoć, jer nisu u mogućnosti da nastupaju već nešto više od godinu dana.

– Mene je sramota kad neko tog ranga kaže da je potrošio crkavicu. Da se ne lažemo, mi zarađujemo najviše u ovoj zemlji. Taj protest je krenuo od najpopularnijih. Država je već podelila pomoć pre nekoliko meseci. Ja nisam bio u toj grupi i ne bih ni bio u toj grupi. Ljudi koji imaju po pet-šest stanova po Beogradu traže pomoć. Čeda Čvorak je bio vođa protesta. Traži da radi, a on ne radi već 20 godina. Imam utisak da je taj protest politički indoktriniran – pričao je Lukas o nedavnom protestu muzičara u emisiji „Usijanje dana”.

– Radite, utovarujte ugalj – poručio je Lukas kolegama, dok su mu pojedini žestoko odbrusili na ove opaske.

Pročitajte još:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike