Ova mala je ko kamen: Ceca na Sajmu primila vakcinu (FOTO, VIDEO)

23.04.2021

12:15 >> 13:21

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je primila kinesko cepivo kompanije Sinofarm, nakon čega je nasmejana pozirala medijskim ekipama

Ova mala je ko kamen: Ceca na Sajmu primila vakcinu (FOTO, VIDEO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U našoj zemlji masovna vakcinacija je uveliko u toku, a na ovaj korak danas se odlučila i Svetlana Ceca Ražnatović.

Ona je odlučila da se vakciniše na Beogradskom sajmu, a opredelila se za kinesku vakcinu proizvođača “Sinofarm”.

– Smatram da svaki savesni građanin treba da se vakciniše kako bi pre svega zaštitio sebe, a potom svoju porodicu i ljude koji ga okružuju. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Moramo da shvatimo, zdravstveni radnici polažu ogroman napor kako bi brinuli o našim građanima i to ne smemo nikada da zaboravimo. Smatram da ljudi treba da se vakcinšu i da je to njihova obaveza. Željna sam da se vratimo životu, da imam koncerte, da se veselimo i grlimo! Hajde da se svi potrudimo da to bude što pre – rekla je Ceca.

Foto: ATAImages / Antonio Ahel

– Ništa nije bolelo, sve je prošlo u najboljem mogućem redu. Ceo tim koji je ovde na Sajmu je divan i veliko im hvala na tome – dodala je ona za medije.

Pevačica je na vakcinaciju došla u elegantnom izdanju, sa crnom zaštitnom maskom na kojoj je bio ispisan stih pesme njene ćerke Anastasije – “Mala je ko kamen”, što bi upravo moglo da simboliše da se ne plaši vakcinacije.  Ceca pre primanja cepiva nije imala tremu i osećala se sasvim dobro. Kasnije je nasmejana pozirala sa prisutnima.

ATAImages/ Antonio Ahel

Inače, Ceca je preležala koronavirus među prvim poznatim ličnostima, tačnije u junu prošle godine. Ona i njen sin Veljko bili su zaraženi i tada su više od dve nedelje proveli u kućnoj izolaciji. Pevačica je tada otkrila da ima blaže simptome:

– Na ponovljenom testu Veljko i ja smo pozitivni. Veljko i ja se osećamo dobro, nemam nikakve simptome. Držaćemo se kućne izolacije, do ponovljenog testiranja – izjavila je Ceca tada, dok se Veljko našalio u prvom videu iz izolacije koji je postavio na Instagramu.

– Ko hoće da svrati na piće, na koronicu jednu, nek navrati – rekao je Veljko, a Ceca se nadovezala rečima:

– Mi više ne moramo da nosimo maske.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike