Zbog dečka joj ni vežbe ne padaju teško: Kaća Grujić smršala, a Gobelja nadgleda njene treninge! (FOTO)

23.04.2021

07:15 >> 22:14

0

Pevačica je za 24sedam ispričala kako je izgubila kilograme, koliko vežba, kao i to šta je savetuje fudbaler

Zbog dečka joj ni vežbe ne padaju teško: Kaća Grujić smršala, a Gobelja nadgleda njene treninge! (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/ katarinagrujic.doll

Katarina Grujić napravila je neverovatnu promenu!

Pevačica koristi svaku priliku da se posveti sebi, upravo otkako je počela pandemija, a promene nabolje tiču se njenog izgleda i zdravlja. Ona je potpuno zamenila nezdravi način života koji je do skoro vodila, onim zdravim, a ako je suditi prema fotografijama, rezultati su i te kako vidljivi. Kaća je izučila sve o zdravoj ishrani, ali je zbog pravog efekta počela i da vežba.

– Smršala sam oko pet kilograma, ako ne i više. Imam vremena da se u potpunosti posvetim sebi i zdravom načinu života, što pre nisam uspevala zbog obaveza, nastupa i putovanja – rekla je Grujićeva na početku razgovora za 24sedam.

Instagram printscreen

S obzirom na to da je u vezi sa sportistom, fudbalerom Markom Gobeljićem, Kaća ima privilegiju da u svakom trenutku dobije savet i podršku svog partnera, koji je, kako se čini, dodatno podstiče da istraje.

Instagram printscreen/ katarinagrujic.doll

– Treniram već duži vremenski period, ali sam sada posvećenija zdravoj ishrani i treninzima. Više slobodnog vremena imam za sebe i u potpunosti sam tome posvećena. Naravno, od Marka dobijam dosta saveta što se tiče treniranja, istezanja, ishrane… Podrška partnera u svakom smislu i na svakom polju je najbitnija. Za sada nismo trenirali zajedno, on ima drugačije treninge od mene i trenira sa svojim igračima, naravno – naglasila je Kaća zadovoljno.

Inače, Grujićeva je nedavno objavila na svom Instagram profilu fotografiju zbog koje su njeni pratioci potpuno „odlepili”. Poziranje u sportskom trikou, puštene kose i sa dugim nogama u prvom planu, pevačicine obožavaoce navelo je da joj upute brojne komplimente, a pojedinci su se setili i fudbalera.

– Blago Gobelji – napisao je jedan njen fan.

Iako je Katarina jedina dosad iskreno rekla da joj je korona spustila cenu nastupa za čak 50 odsto, to je izgleda ne tangira previše, s obzirom na to da potiče iz situirane porodice. S druge strane, neizmerno je teši ljubav s Markom, a kako je jednom i rekla, ovu situaciju je upravo zbog njega mnogo lakše podnela.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike