Bio je veliki šmeker i kao dečak! Fotografija iz detinjstva Rajana Rejnoldsa će vas oboriti s nogu (FOTO)

24.04.2021

06:15 >> 22:08

0

Glumac je sa pratiocima na Instagramu podelio sliku kada je imao samo tri godine i nosio dugu plavu kosu

Bio je veliki šmeker i kao dečak! Fotografija iz detinjstva Rajana Rejnoldsa će vas oboriti s nogu (FOTO)
Copyright Profimedia

Popularni glumac Rajan Rejnolds definitivno važi za jednog od najvećih zavodnika u svetu Holivuda. Njegovo srce osvojila je Blejk Lajvli sa kojom ima troje dece, a malo ko zna kako je on izgledao u detinjstvu.

Rejnolds je veoma aktivan na društvenim mrežama, te neretko deli sa pratiocima i fotografije iz svakodnevnog života, a jednom prilikom rešio je da sa javnošću podeli stare slike iz porodičnog albuma koje su oduševile sve, a naročito obožavateljke širom sveta.

Ukoliko dobro pogledate fotografije, Rejnolds je i kao dečak bio pravi šmeker. Glumac je pre nekoliko meseci na svom Instagram profilu objavio i fotografiju članka iz lokalnih novina u kojima je objavljena njegova slika kada je imao samo tri godine i plavu dugu kosu.

Podsetimo, Rajan i njegova nežnija polovina Blejk bez premca važe za jedan od najsladnijih brakova u Holivudu. Njih dvoje odlično funkcionišu, a glumac je jednom prilikom pokazao da se odlično snalazi u jednom poslu u kojem većina muškaraca nije vična. Naime, radi se o farbanju kose, a ovaj svoj talenat pokazala je bez ikakvog ustručavanja Rejnoldsova supruga na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike