Maca o hapšenju ugostitelja u Beču u čijem restoranu je bio redovan gost: Peca je gospodin, ceo svet je povezan sa drogom

25.04.2021

15:59 >> 15:58

0

Voditelj i glumac istakao je da nije upućen u prestup koji je napravio vlasnik ugostiteljskog objekta

Maca o hapšenju ugostitelja u Beču u čijem restoranu je bio redovan gost: Peca je gospodin, ceo svet je povezan sa drogom
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U medijima odjeknula je vest da je ugostitelj Predrag Barnić uhapšen zbog posedovanja pet kilograma droge i oružja. Barnićevi redovni gosti u restoranu bile su brojne poznate ličnosti među kojima je voditelj Dragan Marinković Maca i Radiša Trajković Đani.

Navodno je u pitanju restoran “Semendria”, a u tom lokalu glumac Maca bio je čest gost i prijatelj sa vlasnikom, što je i sam potvrdio, a jednom  prilikom je vodio i zabavni program u ovom ugostiteljskom objektu.

– Ne znam ništa o hapšenju, radio sam sinoć, Peca je moj brat, šta ima tu ja ne znam. Znam da je, vezano za ugostiteljstvo, najjači gospodin, ali i brat – rekao je Marinković za Telegraf.rs

Antonio Ahel/ATAImages

Na pitanje da li je ikada čuo da je vlasnik restorana “Semendria”, kako ga oslovljava, Peca, povezan sa drogom, Marinković nam je rekao:

– Daj, nemoj me zafrkavati, ceo svet je povezan sa drogom, svi su u tome, ne zaje**vajte se više i ne pravite se budale.

Podsetimo, pevač Radiša Trajković Đani sarađivao je sa Predragom, a u prilog tome govori i video-snimak iz 2017. godine, koji je emitovan u emisiji “Amidži šou”. Tom prilikom pevač se pohvalio kako izgleda ceo restoran i javnosti predstavio poslovnog partnera.

– Moja kafana, moram da se borim za decu, za familiju… Imamo par restorana, moram pomoći kad se radi, da pomažemo konobarima, pečemo prasiće… Jedna je “Semendria” – rekao je tada Đani i pokazao Ognjenu Amidžiću prase koje se peče na ražnju.

Inače, povodom novonastale situacije oglasio se i Đani, te je istakao da on nije bio upućen u dodatne poslove svog partnera.

Foto: Ataimages/ M.M.

– Mi jesmo držali restoran sa porodicom Barnić i dalje držimo. Nama je jako žao što se sve to desilo. Nisam u Srbiji i zatekla me je ta vest. On jeste naš veliki drug i prijatelj, kao i njegova porodica. Ja se ne pravim lud, ništa nisam pogrešno uradio u životu da bih imao čega da se stidim ili da se pravdam, ali se svojih prijatelja ne stidim niti ulazim u to ko se čime bavi. Prema nama je ta porodica savršena. Mi njih obožavamo, divni su ljudi, ne postoji čovek iz Srbije koga nisu dočekali, pomogli i ispoštovali -ispričao je Đani za Kurir.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike