Ona je mene ostavila! Vojaž otkrio da li je zaljubljen, pa priznao da je posvetio Breskvici pesmu

25.04.2021

17:10 >> 19:00

0

Reper je istakao da je njegov fokus sada usmeren na karijeru i da o bivšoj devojci apsolutno ništa ne zna

Ona je mene ostavila! Vojaž otkrio da li je zaljubljen, pa priznao da je posvetio Breskvici pesmu
Copyright Printscreen Youtube/TV Pink

Miljenik mlađe populacije, reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž otkrio je značenje svog nadimka, a potom se osvrnuo i na raskid sa Anđelom Ignjatović Breskvicom i otkrio da li je trenutno emotivno zauzet, kao i u kakvim odnosima je sa Tijanom Milentijević.

– Niko me ne poznaje po imenu i prezimenom, svi me znaju kao Vojaž. To ima malo veću težinu. Znači put, a moja životna priča je usko vezana sa Francuskom, tamo me je život isklesao u čoveka kakav sam danas – rekao je reper, a onda se osvrnuo na raskid sa Breskvicom i otkrio da li je njihova publika sada podeljena na dva tabora.

– To deljenje je nus pojava tog našeg raskida. Mi nismo zajedno. Nije nam bila namera da delimo javnost. Zaista nema potrebe za tim, imamo uzajamno poštovanje, ljudi ne treba da zauzimaju bilo kakve strane. Ne znam šta znači patiti, u svakom slučaju nimalo prijatna situacija – ispričao je Vojaž, pa javno priznao da je Breskvica ta koja je njega ostavila.

Breskvica i Vojaž ATAImages/Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO

– Ona je mene ostavila. Svemu dođe kraj, zavodništvo nije jedina stvar koja treba da privlači devojke ili momke. Ugasila se ljubav, ne čujemo se. Posvetio sam joj pesmu. Sve što sam mogao da joj dam je muzika, neko manje, neko više vrednuje to. Izgubio se sav trag mog znanja o njoj.

U medijima je pre nekoliko dana odjeknula vest da je Veruović uplovio u emotivnu vezu sa pevačicom Tijanom eM, što su oboje demantovali, a sada je reper javno progovorio u kakvim su odnosima.

Antonio Ahel/ATAImages

– Banalno je govoriti o tome, nismo se upoznali. Imamo kolegijalan odnos jer radimo zajedničku pesmu za moj projekat „Triologija Balkan”, videćete sve uskoro. Samo nas pesma spaja i ljubav prema muzici, moraćete da nam verujete na reč. To je čist posao.

Kako mnoge zanima kakav je reperov trenutni emotivni status, on je otkrio da je solo i da je fokusiran na karijeru.

– Slobodan sam apsolutno. Fokusiran sam na rad, ako treba da se desi desiće se slučajno – ispričao je Vojaž u emisiji „Premijera – Vikend specijal”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike