Nikola je taj koji je održao koncert u čast Ramadanovskom na Dorćolu: Džej je nosio tugu u sebi, često je plakao

09.12.2020

07:32 >> 10:43

0

Pevačev dugogodišnji prijatelj, u izjavi za 24sedam, govorio je o njihovom poznanstvu, njegovom životu, kao i o nedavnom okupljanju Džejovih poštovanih Dor

Nikola je taj koji je održao koncert u čast Ramadanovskom na Dorćolu: Džej je nosio tugu u sebi, često je plakao
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju 6. decembra, i za sobom je ostavio veliki broj balada, hitova za sva vremena.

U znak zahvalnosti i u čast velikom pevaču, pre dve večeri njegovi Dorćolci okupili su se u srpskoj prestonici, pevajući njegove numere, a za ovaj “koncert sa balkona” bio je zaslužan Nikola Pavlović, dugogodišnji prijatelj i kolega Ramadanovskog. Njih dvojica bili su nerazdvojni gotovo 20 godina, a u emotivnoj ispovesti za 24sedam Džejov prijatelj istakao je koliko su značili jedan drugome, te ispričao kako je došao na ideju da peva njegove pesme sa svoje terase sa mnogobrojnim komšijama.

– Osetio sam želju da to uradim. To je znalo nekoliko mojih drugara. Ljudi su se okupili i pokazalo se koliko Dorćol voli Džeja. On zaslužuje svaku reč, svaku suzu i večni život – rekao je Nikola sa setom u glasu.

On je s Džejom, kako kaže, proveo lepe trenutke, bio s njim i u dobru i u zlu, a u sećanju mu je ostalo i to kako se Ramadanovski nosio sa životom.

– On je uvek bio skroman. Nosio je neku tugu u sebi. Često je znao da zaplače, da evocira uspomene ili da peva – iskreno je rekao pevačev prijatelj.

– Mi smo bili veliki prijatelji 20 godina, znali smo se iz kraja, a i imali smo zajedničke pesme. Snimili smo zajedno spot, na njegovo insistiranje. Pre mesec i po sam mu pevao pesmu “Živote, ženo bez morala”. Bili smo i drugari, i kolege, i sve – otkrio je Nikola.

Podsetimo, Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju, 6. decembra, u 57. godini, nakon što su ga lekari Hitne pomoći reanimirali. Poslednji ispraćaj Džeja biće organizovan u petak 11. decembra, na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Ovaj poslednji snimak Nikole i Džeja možete pogledati u nastavku: 

 

PROČITAJTE I:

Džej Sinana Sakića nije mogao da prežali: Palio mu cigarete, sipao viski za pokoj duše i plakao… (VIDEO)

Poslednji ispraćaj Džeju Ramadanovskom u petak u Aleji zaslužnih građana, a pored ovog glumca će počivati

Džej Sinana Sakića nije mogao da prežali: Palio mu cigarete, sipao viski za pokoj duše i plakao… (VIDEO)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike