Džordž Kluni nikad iskrenije o supruzi: Gledanje te serije je bila katastrofa za moj brak

26.04.2021

09:40

0

Autor: Marija Mitić

Holivudski glumac ispričao kako je gledanje serije Urgentni centar u kojoj tumači, dovelo do napetih trenutaka sa suprugom Amal

Džordž Kluni nikad iskrenije o supruzi: Gledanje te serije je bila katastrofa za moj brak
Copyright Amal i Džordž Kluni Profimedia

U popularnoj seriji “Urgentni centar”, izdvojila se uloga jednog od najvećih holivudskih šarmera, Džordža Klunija. On u seriji tumači doktora Daga Rosa, a sada je priznao da je gledanje ove serije sa suprugom Amal bilo pomalo naporno.

– Bila je to, za mene, vrlo, vrlo pogubna stvar jer sam zaboravio sve strašne stvari koje sam radio kao doktor Ros –  počeo je glumac u televizijskom šou “Stars in the House”, gde se okupila glumačka ekipa iz pomenute serije.

– Amal me je stalno ispitivala: “Je li to to? Jeste li gotovi? Treća je sezona. Je li se Ros napokon skrasio sa medicinskom sestrom Hatavej? Gledanje serije je bila katastrofa za moj brak – kroz šalu je rekao Kluni.

Amal i Džordž Kluni Profimedia

Ova sjajna glumačka ekipa u emisiji prisećala se zajedničkih dogodovština, a zaključili su i da ne bi voleli da se snima nastavak serije jer smatraju da bi to pokvarilo njen dosadašnji uspeh kao i renome.

Podsetimo, Kluni i njegova supruga Amal pre tri godine postali su roditelji, kada su dobili blizance Elu i Aleksandra.

Kluni je priznao da sebe nije video u ulozi roditelja dok je bio mlad, a sada kada je sazreo, to mu i te kako prija.

– Mnogim ljudima je glavni cilj u životu da postanu roditelji. Meni nije. Imao sam osećaj da imam ispunjen život i za to mi nisu trebala deca. Onda sam upoznao Amal i shvatio sam da je moj život zapravo bio prazan do tog trenutka. Tek kada sam postao otac, video sam jasnije neke stvari – ispričao je Džordž Kluni ranije u emisiji “Today”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike