Oglušio se o savete lekara, nije mogao da izdrži! Hasan Dudić izašao iz bolnice, pa otišao na grob Šabana Šaulića

27.04.2021

09:52

0

Autor: M. Gudžulić

U planu je bilo mirovanje od mesec dana, kako bi se u potpunosti oporavio od koronavirusa

Oglušio se o savete lekara, nije mogao da izdrži! Hasan Dudić izašao iz bolnice, pa otišao na grob Šabana Šaulića
Hasan Dudić ATAImages/Antonio Ahel

Hasan Dudić, posle dve nedelje u bolnici zbog koronavirusa, odmah je otišao na grob svog brata od strica, Šabana Šaulića. Iako mu je lekar savetovao mirovanje od mesec dana kako bi se u potpunosti oporavio, pevač nije izdržao da ne poseti večnu kuću pevačke legende. Inače, prema njegovim rečima, stanje mu je bilo kritično.

Jedva je izbegao respirator i to zahvaljujući lekarima koji su dali sve od sebe da ga spasu. Po izlasku iz bolnice, objašnjava, najteže mu je palo to što nije mogao da ode na Šabanov grob, piše „Kurir”, jer mu je to na neki način bio lek i to je inače radio jednom nedeljno. Upravo zato se oglušio o doktorove naredbe, pa je posetio Novo groblje i odneo cveće na Šaulićev grob. Sa sobom je poveo nekoliko ljudi sa kojima je često i išao do večne kuće svog brata, prvenstveno kako bi imao nekog uz sebe ako mu se sloši.

Šaban Šaulić ATAimages/Antonio Ahel

Tamo je proveo pola sata, pa se uputio svojoj kući i nastavio oporavak.

– Morao sam da odem do Šabana, navikao sam da idem jednom nedeljno. Teško mi je bilo kada sam bio u bolnici i nisam mogao da ga posetim. Bili smo jako vezani i teško mi je bez njega. Ovo me jedino smiruje. Odem kod njega, odnesem cveće, ispričamo se, zapalim sveću. Sad ću da mirujem i da odmaram – rekao je Hasan za pomenute medije.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi