Baka Prase se rasplakao govoreći o vezi sa Anjom Blagojević: Bio sam džukela, viđao se i s drugom, a ona je tako divna!

27.04.2021

11:32 >> 13:32

0

Influenserka mu se uvukla pod kožu, iako nije verovao da će uopšte i biti s njom. Kako ističe - nije želeo da se zaljubi

Baka Prase se rasplakao govoreći o vezi sa Anjom Blagojević: Bio sam džukela, viđao se i s drugom, a ona je tako divna!
Copyright Baka Prase, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priznao je javno da je u vezi sa influenserkom Anjom Blagojević. Govoreći iskreno o svojoj romansi u okviru snimka na Jutjubu, otkrio je brojne detalje, a počeo je od samog početka napominjući – da zbog posla nikako nije želeo da se zaljubi u nju. Ipak, „uvukla mu se pod kožu”.

– Plašio sam se da vam kažem koliko mi se podvukla pod kožu – govorio je sa osmehom: Pitate se zašto snimam u kolima. Sam sam ovde, jer moja žena spava i ovo je jedino mesto gde mogu da snimam, da ne smetam nikome. Izbacila me je iz stana… Evo ga – zaljubio sam se! Izbegavao sam da se zaljubim, nisam želeo da to utiče na moju karijeru, svaka devojka zaslužuje pažnju i ja sam smatrao da će to biti problem u poslu da ja u datom trenutku nisam mogao da pružim pažnju koju zaslužuje. A onda se pojavila ona i ne da nisam zamišljao da ću da budem s njom, za tri života, nije odavde, kulirala me je, pravila se nezainteresovana, ali ja nisam odustajao. „Nema tu ne”, što bi rekao Niksa – nastavio je Baka pa otkrio da ju je prvi put primetio 2017. godine, na društvenim mrežama.

Ona je tada imala 17, on 21. godinu.

– Sve je krenulo 2017. kada sam joj se prvi put javio. Nisam znao da ima 17, tada sam bio u fazonu: „Kakva riba”. Slikala se u šortsu, ja sam mislio da je raketa, rekao sam joj da sam fan, a ona mi je posle pričala da mi se smejala s drugaricama. Tada je došla u Beograd i ja sam je smarao, dopisivali smo s prekidima, ali sam je zvao da se vidimo, narsnuo sam samo tako i pitao se: „Je l moguće da neće da zableji sa mnom, lep sam, bogat”, a ona me oduvava…

Pročitajte još:

Dopisivanje i zavođenje se, objašnjava dalje, pretvorilo u drugarstvo. Često je, kaže, boravila kod njega.

– Prvi put kada je ostala kod mene bila je tu četiri, pet dana, a ja sam se pitao kada će da ode… Onda se desio onaj skandal s maloletnicama, a ona se trudila da me oraspoloži. Ona sada pamti moje neke romantične poteze, a ja sam to radio da bih je j…. Iskreno pričam, tada sam tako mislio.

Zatim, priznaje, tokom druženja s njom bio je s drugim devojkama, ali „nikada kada je ona tu, jer to nije poštovanje prema devojci”. Sa jednom se, međutim, viđao i kada su započeli romansu.

– Rekao sam joj da jesam i ona je rekla da ide do kupatila. Tada sam čuo kako plače – rasplakao se i Baka: Bio sam džukela, a ona tako jedna divna devojka. Podvukla mi se pod kožu – ponovio je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike