Godinama sam se borila sa upalama i lošim nalazima: Jelena Veljača o borbi sa teškom bolešću

28.04.2021

14:35 >> 14:22

0

Glumica je kao dvadesetogodišnjakinja imala HPV, a kako kaže, zahvaljujući terapijama i pravovremenoj reakciji sada je sve u redu

Godinama sam se borila sa upalama i lošim nalazima: Jelena Veljača o borbi sa teškom bolešću
Copyright Jelena Veljača ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Jelena Veljača je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila bolnu ispovest da se sa 20 godina suočila sa HPV-om.

Veljača ističe da je godinama imala loše nalaze zbog čega je išla na brojne analize, a zbog pravovremenog reagovanja sve se završilo u najboljem redu.

– Bila sam dvadesetogodišnjakinja i nisam znala što HPV znači. Godinama sam se borila s upalama i lošim nalazima, dok nisam upoznala pravu ginekologinju koja mi je i promenila i spasila život pravom terapijom i pravovremenom reakcijom. Ali, samo njoj dugujem svoje zdravlje, dete, mir, i odlične papa nalaze već 15 godina. Mnoge devojke i dan danas ne znaju što je HPV, ali ovakvi momenti mira kao ovaj sa slike od prošlog vikenda postaju nemogući jer se boriš sa strahovima, infekcijama, teskobom – napisala je Veljača na Instagramu.

Podsetimo, prema pisanjima Story.hr, Veljača je svoju ljubav sa emotivnim partnerom Vitom Turšićem podigla na viši nivo, te su se sada verili. Koliko je njihova ljubav velika govori i to što je glumica jednom prilikom za medije istakla da bi treći put stala pred oltar.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike