Ana Nikolić: Članove porodice sam smestila u bolnice, kako mogu da se osećam dobro?

09.12.2020

11:25 >> 12:50

0

Autor: N. Lisinac

Kaže da joj je zbog svega loše, da je nesigurna i uplašena

Ana Nikolić: Članove porodice sam smestila u bolnice, kako mogu da se osećam dobro?
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić otkrila je da je vrlo zabrinuta zbog loše epidemiološke situacije i pandemije koronavirusa, te kaže da odbrojava dane kada će kalendarski proći 2020. godina, koja je sigurno promenila mnoge živote.

– Kako mogu da se osećam dobro? Kao i svi ljudi u ovoj zemlji, osećam se loše, nesigurno, uplašeno, sve je neizvesno. Naravno da se ne osećam najbolje, ali šou mora da se nastavi. Manje-više to što sam majka, jer ovo najmanje pogađa decu, to je za njih običan virus – rekla je Ana, i dodala:

– Ono što sam doživela oko sebe, u porodici, među prijateljima, nije baš prijatno. Članove najšire porodice sam smestila u bolnice. Odbrojavam dane da ova godina prođe. Pola porodice mi je zaposleno u zdravstvu – objasnila je Nikolićeva, a prenose mediji.

ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica je rekla i da rigorozne mere zaštite u njenom domu važe od 2017. godine, kada je na svet donela ćerku Taru.

– Otkako sam rodila Taru, u moju kuću se ulazi s natikačama i s maskama. Ona se rodila malo ranije, prvo mi je dete, i bila je stalno velika sterilnost. Ona je za tri godine jednom bila bolesna, toliko je čuvam. Retko ko nam dolazi i inače, a sad pet puta manje – priznala je Ana.

Pročitajte još:

Jedino nisi mogla da spaseš mene od mene: Ana Nikolić posvetila majci tetovažu, ali to nije jedino što je iscrtala na telu

Ana Nikolić najzad ispunila visoke estetske zahteve svojih fanova

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike