Treba da vas bude sramota! Breskvici uništili automobil: Udarali ste mi auto, skidali lajsne

30.04.2021

17:37 >> 17:31

0

Pevačica je pobesnela zbog hejtera koji su joj demolirali vozilo, pa im je zapretila da, ukoliko se još jednom ovo ponovi, odgovaraće

Treba da vas bude sramota! Breskvici uništili automobil: Udarali ste mi auto, skidali lajsne
Copyright Anđela Ignjatović Breskvica Printscreen: Instagram/brreskvica

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica požalila se pratiocima da joj je izgreban i izlupan automobil, zbog čega je besna. Breskvica objašnjava da ovo nije prvi put da joj neko uništava vozilo, pa je sada objavila poruku, kao upozorenje da će svako ko joj nanese štetu na autu odgovarati.

Otkako je raskinula sa Mihajlom Veruovićem Vojažom, pevačica je neprestano u žiži javnosti, a da li su joj auto uništili hejteri ili ipak slučajni prolaznici, za sada je nepoznato.

Printscreen Instagram/brrreskvica

– Meni zaista nije jasno šta sa ljudima nije u redu. Ovo je stoti put do sada da mi se dešava ovako nešto i zaista više neću da ćutim i trpim. Nije vam bilo dosta što ste mi udarali i grebali auto gde god ste ga videli sada ste odlučili i ovako nešto da uradite? I kod Chode sam videla video gde je pričao o tome kako mu je neko izgrebao kola…Šta nije u redu sa vama? Zašto mislite da imate pravo da radite ovakve stvari? Zaista treba da vas bude sramota. Udarali ste mi auto, skidali lajsne i svašta nešto i to uglavnom ispred mog stana. Meni je preko glave svega ovoga. I kamere će biti postavljenje pa ćete sledeći put kada odlučite da uradite ovako nešto morati da odgovarate. Prijatan dan vam želim – napisala je ona na Instagram storiju.

Podsetimo, Vojaž je ranije izjavio da je Breskvica njega ostavila, kao i da od tada više nisu u kontaktu niti ima bilo kakve informacije o njenom životu i novitetima.

– Ona je mene ostavila. Svemu dođe kraj, zavodništvo nije jedina stvar koja treba da privlači devojke ili momke. Ugasila se ljubav, ne čujemo se. Posvetio sam joj pesmu. Sve što sam mogao da joj dam je muzika, neko manje, neko više vrednuje to. Izgubio se sav trag mog znanja o njoj.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike