Eksperiment uspeo! Šakira promenila imidž: Izgleda kao tinejdžerka (FOTO)

01.05.2021

20:45 >> 20:20

0

Autor: D. Božović

Latino pop diva osmelila se da svoju bujnu plavu kosu ofarba u pink

Eksperiment uspeo! Šakira promenila imidž: Izgleda kao tinejdžerka (FOTO)
Copyright Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira promenila je boju kose, te je iz svoje dobro poznate plave boje kose prešla u pink nijansu. Očigledno je da ni ona nije odolela vodećem trendu – da su sve boje u modi, pa je rešila da eksperimentiše i promeni imidž, a njeni fanovi su oduševljeni njenim novim izgledom.

Čini se da je i sama zadovoljna novom frizurom i eksperimentom, budući da već dva meseca nosi pink boju kose.

Spremna za nove izazove i akcije, pevačica je pozirala u kratkoj mini suknji i sa pink bojom kose, a onda naglasila i da se vakcinisla protiv covida-19, kako bi mogla da se posveti projektima i planovima koje ima.

– Spremna sam da izađem iz kuće i da krenem na nova snimanja i da upoznam zanimljive ljude i da vam predstavim nove saradnje. A sve to zahvaljujući merama opreza i vakicini – napisala je Šakira ispod fotografije.

Inače, pevačica je i pre četiri godine ekserimentisala sa svojom kosom, a tada se ofarbala u crveno.

Podsetimo, Latino pop zvezda Šakira, je 2002. godine izdala pesmu ,,Whenever, wherever”, zbog koje je i dan-danas prava svetska senzacija. Ona se u Ginisovoj knjizi rekorda našla kao Fejsbuk legenda, jer ima preko 100 miliona fanova na svojoj stranici i tako je postala najobožavanija osoba na društvenim mrežama. Takođe je prva osoba na ovoj društvenoj mreži koja je sakupila 100 miliona ,,lajkova”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike