Kandidat izimitirao Sašu Popovića, Voja Nedeljković pao na kolena usred emisije (VIDEO)

03.05.2021

16:55 >> 16:54

0

Učesnik Zvezda Granda”u originalu skinuo” direktora muzičkog takmičenja, a svojim skečom izazvao je divljenje svih prisutnih

Kandidat izimitirao Sašu Popovića, Voja Nedeljković pao na kolena usred emisije (VIDEO)
Copyright Printscreen Instagram/zvezdegrandaspecijal_official

Kandidat muzičkog takmičenja „Zvezda Granda”, Aleksandar Saša Popović je nakon nastupa u subotu, gostovao u emisiji „Zvezde Granda Specijal”, a domaćin ovog serijala, Voja Nedeljković zamolio ga je da izimitira Sašu Popovića, direktora ovog zabavnog programa.

Učesnik je sa zadovoljstvom odglumio Popovićev dobro prepoznatljiv govor kada je u pitanju revijalni deo kada on saopštava takmičarima ko prolazi dalje.

– Dragi televizijski gledaoci, ja ne znam sad koga da izbacim ovde, verujte mi. Pa koga da izbacim od ove dece? Gledajte, koga god ovde sad da izbacim, bar petoro će biti oštećeno –  pričao je takmičar imitirajući Popovića i već na prvu rečenicu izazvao divljenje prisutnih u studiju.

Sa prepoznatljivom gestikluacijom, kandidat je u originalu izimitirao Popovića, te je prozvao Voju Nedeljkovića, tretirajući ga kao tamičara koji je prošao u naredni krug, a onda je i voditelj pokazao svoje glumačko umeće, te je bacio papire iz ruku i pao na kolena, baš kao što to urade i mnogi učesnici kada su presrećni zbog prolaska u sledeći krug takmičenja.

– Kaži nešto Vojo – obratio se takmičar Nedeljkoviću.

– Šta da kažem – plačljivim glasom mu je odgovorio voditelji i dobio aplauz.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike