Ceca osudila kolege: Pojedinci su izmišljali cifre, pravili su Holivud u Srbiji koji ne postoji, posle im je đavo kriv

04.05.2021

17:20 >> 17:19

0

Autor: D. Božović

Iako mnogi kažu da je muzička branša najviše zarađivala, Ražnatovićeva objašnjava da to nije tačno i da su za te predrasude na estradi krivi pojedini p

Ceca osudila kolege: Pojedinci su izmišljali cifre, pravili su Holivud u Srbiji koji ne postoji, posle im je đavo kriv
Copyright Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović poštuje našu tradiciju i običaje, te je za Uskrs otišla da se pričesti u Hramu Svetog Save sa unukom Željkom i dečkom Bogdanom Srejovićem, a tu je bila i cela porodica Ražnatović i Ocokoljić.

Ovo je prvi pevačicin Uskrs na liturgiji sa unukom, a Ceca i njen sin Veljko su ga na smenu držali u naručju budući da se malenom Željku spavalo. Sada je Ražnatovićeva otkrila u čijem naručju miljenk njihove porodice najviše uživa, a potom se osvrnula na vakcinaciju, ali i na lažni sjaj estrade.

– Spavalo mu se, pričestio se, sada su ga odveli kući. Ja sam prosto sedativ za dete. Ali svaka beba je prvenstveno vezana za svoje roditelje, pa tek onda za one na koje je navikla. Ipak uvek dajem prednost roditeljima – priča Ražnatovićeva.

Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Ceca se nedavno vakcinisala, te je sa javnošću podelila iskustva, ističući da nije imala nikakve reakcije, a potom i apelovala na sve da slede njen primer.

Zaista nisam imala nikakavih reakcija, ni na samoj vakcinaciji nisam imala traumatično iskustvo. Niti je bolna. Baš mi je drago da se mnogo ljudi posle toga odazvalo i drago mi je da kreće na bolje i da se vraćamo svojim normalnim životima.

Pevačica se osvrnula i na lažni sjaj estrade. Kako Ceca kaže, pojedini pevači su se hvalili ogromnim zaradama, a kada je nastupila korona svi su se žalili na besparicu.

– Naša branša, se stalno stavlja na neki pijedestal da mi najviše zarađujemo. To nije istina. A sve je zbog pojedinaca koji su se hvalili i izmišljali cifre, pravili su Holivud u Srbiji koji ne postoji. A posle im je kriv đavo što smo osuđivani zbog mnogo čega – ispričala je Ceca u emisiji „Ekskluzivno” .

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike