Definitivno kraj! Nekadašnji verenik Andreane Čekić prvi put o raskidu sa pevačicom: Nismo zajedno nekoliko meseci

05.05.2021

08:30 >> 01:16

0

Marko Milošević rekao je za naš portal da nije u kontaktu sa folkerkom, zbog koje je ostavio suprugu pre dve godine

Definitivno kraj! Nekadašnji verenik Andreane Čekić prvi put o raskidu sa pevačicom: Nismo zajedno nekoliko meseci
Printscreen Instagram/photosbyandreana

Tresla se gora, rodio se miš – mogao bi da bude opis veze nekadašnjih partnera Andreane Čekić i Marka Miloševića, koji su definitvno stavili tačku na romansu nakon brojnih svađa.

Kako je za naš portal prvi put potvrdio pevačicin bivši verenik, njih dvoje nisu u vezi već neko vreme.

– Andreana i ja nismo zajedno nekoliko meseci. Ne znam šta radi – rekao je Milošević kratko za 24sedam. Iako nije želeo da otkriva razloge zbog kojih je pukla ljubav za koju su se toliko borili, jasno je da se nešto dešavalo još kada su oboje obrisali sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža.

Printscreen Instagram/photosbyandreana

Iako je Andreana u januaru demantovala da su se posvađali na Kopaoniku, posle toga više nije kačila njihove nove slike, niti se o vezi oglašavala u medijima. Tako je bilo i sada, jer je bila nedostupna za komentar, a za to vreme Marko nam je poručio da nije više u kontaktu sa bivšom devojkom.

Na pitanje da li su se rastali prijateljski, nije želeo konkretno da odgovori. Na konstataciju da to ipak znači da je bilo burno, kratko je rekao da “neće ništa da komentariše o privatnom životu”.

Andreana Čekić/ATAImages/ Antonio Ahel

Par je poslednji put zajedno viđen 15. decembra, na sahrani oca Darka Lazića u Brestaču. Posle toga, mediji su u januaru ove godine pisali da su se potukli na Kopaoniku, a odmah je usledilo i brisanje fotografija sa Instagrama i otpraćivanje sa istog. To putovanje, kako smo saznali, bilo je ključno da se Andreana i Marko definitivno raziđu, s obzirom na to da su i pre toga dvaput dospeli u medije zbog skandala kada je došlo do razmirica. Prva njihova svađa koja je izašla u javnost, desila se u Budvi 2019. godine, kada je pevačica izostala sa nastupa, da bi kasnije izašla u javnost sa pričom kako se “posekla dok je pila vodu, jer joj je ispala čaša”. Posle Budve, usledila je Amerika i novi skandal. Na turneji na kojoj je Andreana bila sa bendom, izbila je velika neprijatnost tokom jedne od proba i to pred članovima benda. Tada ju je Marko navodno pljunuo u lice i pocepao joj majcu. Ipak, ona mu je to oprostila i kasnije čak priznala da je bilo svađe.

– Istina je da smo se malo posvađali u Americi, ali daleko od toga da smo se tukli. Ja sam protiv svakog vida nasilja, ni u ranijim vezama ne bih tako nesto trpela – rekla je ranije folkerka. Međutim, posle svađe na njihovom poslednjem zajedničkom putovanju nije došlo do pomirenja.

Ono zbog čega se mislilo da je reč o velikoj ljubavi, jeste veridba koju su obavili dok su oboje još bili u braku. Marko je zbog Čekićeve ostavio suprugu sa kojom ima i ćerku, a ona je malo pre nego što se saznalo za vezu sa oženjenim saopštila da se razvodi od Ivana Miladinovića. Pevačicina burna romansa sa oženjenim bila je od starta pod lupom, a ona je stalno isticala da su srećni i pažljivi jedan prema drugome, te da imaju planove.

– Planiramo svadbu i decu, to sigurno nećemo kriti, već smo smislili ime za devojčicu – izjavila je Čekićeva posle nekoliko meseci zabavljanja sa Markom. Međutim, između zajedničkih životnih planova, pa do raskida, očigledno je bila tanka linija.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi