Pink je menjala testament kada se zarazila koronavirusom: Mislila sam da je sa nama gotovo!

05.05.2021

14:10 >> 14:02

0

Autor: M. Mitić

Pevačica i njen sin dobili su virus početkom epidemije, a ovo iskustvo pevačica je opisala kao najgore u životu

Pink je menjala testament kada se zarazila koronavirusom: Mislila sam da je sa nama gotovo!
Foto: Profimedia

Američka pop pevačica Pink borila se sa koronavirusom na samom početku proglašene epidemije, tačnije u martu prošle godine, a pored nje, bio je zaražen i njen četvorogodišnji sin Džejmison. Pink je sada u gostovanju na radiu “Heart” progovorila o ovom za nju teškom periodu te rekla da se veoma uplašila za svoj život, toliko da je hitno izmenila testament!

– Ovo će zvučati ludo, ali imali smo koronu prošle godine, vrlo rano, u martu. Bilo je stvarno loše, pa sam menjala svoj testament. Znate, u trenutku sam mislila da je s nama gotovo –  ispričala je Pink voditelju Marku Rajtu.

– Tada mi je samo bilo bitno da kažem Vilou koliko sam je volela. Kao roditelj, razmišljala sam šta ostavljam svom detetu, hoće li uspeti u svetu, šta treba da im kažem po poslednji put – dodala je pevačica.

Pink je još ranije ispričala kako ju je uhvatila panika kad je počela otežano da diše, te je otkrila da joj je ovo bilo najgore životno iskustvo.

– Razmišljala sam o odlasku u bolnicu, ali u istom trenutku nisam znala što da uradim. Jedino u što sam bila sigurna jeste da je ovo bilo najstrašnije iskustvo u mom životu – rekla je.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti