Šašić otkrio da se pomirio sa Sonjom, Lukas šokiran: On je pukao skroz!

05.05.2021

15:23 >> 17:32

0

Autor: M. Mitić

Željkove tvrdnje naišle su na podsmeh kod bivše supruge i kuma Ace, nekada dobrog prijatelja

Šašić otkrio da se pomirio sa Sonjom, Lukas šokiran: On je pukao skroz!
24sedam/Antonio Ahel/ATAImages.

Pevač Željko Šašić otkrio je da se pomirio sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, odnosno da su obnovili kontakt, te da su sada u prijateljskim odnosima.

– Sonja i ja smo se razveli pre više od deset godina i svašta se pisalo na ovu temu. Jedno vreme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe. Sada smo se pomirili, možete i da je pozovete da je pozdravite od mene! Mada, verujem da će ona da slaže i da kaže da to nije istina. Uvek mogu da sednem na piće s njom, nikad nisam imao s tim problem. Bivši supružnici uvek treba da budu u dobrim odnosima, ne vidim razlog da ne bude tako. Svakako na mom emotivnom planu se nešto drugo dešava, uvek ima neke akcije, sve je u redu, ne treba da brinete – rekao je Željko kroz smeh.

Ovim povodom međutim oglasili su se i Sonja Vuksanović i njen bivši muž Aca Lukas, koji su Šašićeve tvrdnje osporavali.

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

– Šašić je smešan, on je, je*ote, zblajznuo skroz, pukao je načisto! Zašto bi Sonja krila od mene da se pomirila s njim? Zvao sam je sada da joj ispričam šta je rekao, ona mi kaže da će mu baciti bombu. Morao sam da je pozovem da joj upropastim dan, znam da se oko takvih stvari nervira kad joj pomenem bivšeg – priča Aca.

– Doduše, nije toliko strašno to što je Željko ispričao. I ja ne pričam sa Sonjom o tome da li sam i koliko u kontaktu s mojim bivšim suprugama i devojkama. Šta to ima nju da zanima, žena gleda svoja posla. Normalno je i da ona i Željko ostanu u kontaktu, bivši su supružnici, nije to strašno, mada verovatno bih znao da se viđaju. Sve mi je ovo malo smešno – zaključuje Lukas.

ATAImages/ Antonio Ahel

Sonja Vuksanović otkrila je da li je Šašićeva priča istinita.

– Sa Željkom se dugo nisam ni čula ni videla. Mora da me je pomešao s nekom drugom Sonjom – rekla je ona kratko za medije.

Podsetimo, Aca i Šašić bili su dobri prijatelji, kolege i kumovi, kada je Sonja bila u braku sa Željkom. Međutim, nakon što su se Sonja i Šašić razišli, ona se udala za Lukasa. Lukas i Sonja razveli su se 2017. godine, nakon sedam godina braka. Imaju i ćerkicu Viktoriju.

Pročitajte još:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi