Darkovoj majci Branki pozlilo kad je čula za požar na groblju: Spalili su kuću mog Milana!

05.05.2021

15:06 >> 17:02

0

Meštani i komšije pevačeve porodice, tvrde da je Lazićka u velikom strahu zbog nemilog događaja

Darkovoj majci Branki pozlilo kad je čula za požar na groblju: Spalili su kuću mog Milana!
Copyright Branka Lazić ATAImages/Antonio Ahel

Grob oca Darka Lazića, Milana Lazića, izgoreo je u požaru, a pevač se danas oglasio i rekao da se dogodio nesrećan slučaj.

Međutim, kako navode mediji, njihove komšije tvrde da je to mnogo poremetilo Lazićevu majku Branku, koja je veoma teško podnela smrt supruga. Meštani su zgroženi prizorom koji su zatekli na seoskom groblju, jer je vatra u potpunosti uništila okvir sa veštačkom travom, ali i donji deo nadgrobnog krsta, dok su venci koji tu stoje od decembra, kada je Milan sahranjen, ostali sačuvani.

Darkovoj majci pozlilo je posle saznanja da je gorelo grobno mesto njenog supruga.

ATAImages/ M. M.

– Branka kuka i proklinje već danima zbog štete na grobu pokojnog supruga. Krivi sudbinu što se njima dešavaju samo crne stvari. Darko nikako ne želi da se smiri, stalno ima problema i ona više ne može da se nosi sa tim. Smatra da je njihov dom zavijen u crno – rekao je za Blic jedan od komšija, koji živi u blizini folkerove porodice.

– Žive nekoliko kuća od mene i znam da je Branki pozlilo od prevelikog stresa. Nije ona žena kriva što im se dešavaju loše stvari. Ko je mogao da očekuje da će im se život preko noći okrenuti? Zatvorila je vrata, prozore, spustila roletne. Ne napušta kuću, uplašila se, jer se boji da im neko preti i da im se sveti time što pali grob. Stalno ponavlja „spalili su kuću mog Milana“ – zaključuje komšija, želeći da ostane anoniman.

24sedam.rs

Pevač se danas oglasio i nije delovao potreseno, tvrdeći da je njegova baba ostavila sveće.

– Baba je zapalila sveću i ostavila da gori i, pošto je to veštačka trava na groblju bila, sveća je ostala da gori i vatra je uhvatila travu i zapalilo se. Ništa strašno, naravno – ispričao je za Pink.rs Darko.

Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, nekoliko dana pre ovog nemilog događaja, Lazić je bio konstantno u medijima zbog bračnog skandala. On je navodno posle svađe sa verenicom Marinom Gagić pucao iz pištolja u televizor. Ona se tada preselila kod roditelja u Pećince sa sinom Aleksejem, međutim, kasnije je demantovala te navode. Darko je rekao da smatra da mu neko radi o glavi, “smeštajući mu afere”, te da mu je porodica uplašena.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike