Promenila mišljenje: Karleuša odlučila da se vakciniše pa apelovala na građane (FOTO)

05.05.2021

15:20 >> 18:56

0

Autor: Marija Mitić

Jelena je sve putem Instagrama obavestila kada i gde će obaviti imunizaciju

Promenila mišljenje: Karleuša odlučila da se vakciniše pa apelovala na građane (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Iako je bila veliki protivnik, pevačica Jelena Karleuša odlučila se da primi vakcinu protiv koronavirusa i to na novom punktu za vakcinaciju, u tržnom centru Ušće u Beogradu. JK će se vakcinisati u devet sati ujutru, o čemu je putem Instagrama obavestila javnost.

Ona je takođe apelovala na građane da učine isto i tako pokažu društvenu odgovornost.

– Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID – 19, kako bi se što pre vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primer drugima, da se sutra vakcinišem u 9h na novom punktu TC UŠĆE, na Novom Beogradu. Na ovom mestu svako od vas takođe može da izvrši vakcinaciju, svakog dana od 9 do 21h, bez ikakvog prethodnog zakazivanja, vakcinom proizvodjača po ličnom izboru. Vidimo se – napisala je ona, poput svetskih zvezda. Takođe je u okviru Instagram priča objavila i snimke na kojima su vakcinu primile Britni Spirs i Maraja Keri.

Jelena je na ovoj objavi zabranila mogućnost komentarisanja, a njen post već broji oko 9.000 lajkova.

Pevačica je godinama bila protivnik vakcina, posebno kada su u pitanju one koje dobijaju deca protiv morbila, malih boginja, zauški i rubeola, a šta je uticalo da pevačica promeni mišljenje oko cepiva, još uvek nije poznato, kao i za kog se prozvođača odlučila.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike