Nije htela da razočara majku, pa postala zavisnica? Velika borba najmlađe ćerke Arnolda Švarcenegera zbog lekova

05.05.2021 | 21:01

Autor: Milica Gudžulić

Kao mala bila je hiperaktivna, zbog čega je isprva i započela terapiju. Međutim, kasnije, nastavivši je, sve je preraslo u veliki problem, na koji nikako ni

Copyright Arnold Švarceneger Profimedia

Najmlađoj ćerki Arnolda Švarcenegera, rediteljki Kristini Švarceneger, u detinjstvu je otkriven poremećaj pažnje zbog kog je počela da uzime izvesne tablete. Sa njima, nije imala nikakvih problema –  pomagali su joj i te kako, ali samo dok nije otišla na fakultet. Govoreći javno o svojoj nekada hiperaktivnosti, stranim medijima priznala je kako je zbog stresa koji ju je sačekao na studijama i velike želje da ne razočara majku Mariju, terapija prerasla u zavisnost.

Kristina je uspela da se iščupa, ali više ne želi da ćuti o tome koliko je zavisnost od lekova opasna. Zato, o svemu je popričala javno, u nadi da će podići svest publike, kada su ovakve stvari u pitanju.

Copyright Katarina i Kristina Švarceneger Profimedia

Takođe, zajedno sa majkom iskoristila je i jednu od najvećih striming platformi, za koju je još 2018. napravila dokumentarac o potencijalnim opasnostima „Aderala”, koji doktori u Americi često preporučuju svim uzrastima, kada su hiperaktivnost i poremećaji pažnje u pitanju, što ju je veoma zabrinulo.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam