Dečko Marije Kilibarde ima koronu: Voditeljka ga neguje, a ispričala je kako se oseća

06.05.2021 | 08:36

Autor: Nevena Mijušković

Vučelić navodno ima blaže simptome, a lekari su mu preporučili da leži u bolnici umesto da bude u kućnoj izolaciji

Copyright Marija Kilibarda ATAImages

Sin Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, odnosno dečko voditeljke Marije Kilibarde, Branislav Bane Vučelić, navodno je pozitivan na koronavirus.

Vučelić navodno ima blaže simptome, a lekari su mu preporučili da leži u bolnici umesto da bude u kućnoj izolaciji.

– Vučelić je primljen u bolnicu pre nekoliko dana. Osetio je simptome, pa su ga zadržali na pregledima. Imao je povišenu temperaturu, malaksalost i bolove u mišićima – rekao je izvor, a zatim je dodao:

– Njegova devojka Marija Kilibarda dovezla ga je u bolnicu i posle toga je svaki dan išla da mu ostavi hranu i garderobu koja mu je neophodna. Posete nisu dozvoljene, tako da nije mogla da ga vidi, ali brine o njemu i stalno su na vezi – prenosi Republika.rs.

Copyright MN Press

Marija Kilibarda nije želela previše da otkriva.

– Odlično je. Sve je u redu – kratko je odgovorila Kilibarda.

Voditeljka je imala koronavirus u novembru, a utiske je podelila na Instagramu.

– Čekajući da karantinskim danima ugledam leđa, shvatila sam da je stvar koja mi najčešće okupira misli, prirodno, zdravlje. Da li sam prošla bez većih posledica, jer se inače na dobar način bavim svojim imunim sistemom? Gde je granica velike odgovornosti prema sopstvenom zdravlju i hipohondrije? Kako će ceo ovaj kovid period da utiče na opštu zdravstvenu sliku kod nas? Ima još mnogo sličnih pitanja koja se vrzmaju po ovoj mojoj glavi, ali da ne davim previše. Ako ste i do ovde došli u čitanju – super – preispitivala se Kilibarda, a zatim i nasmejala sve duhovitom opaskom.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam