Karleuši stižu pretnje posle vakcinacije, a sve je pomno pratio i Saša Popović: Jedva čekam da uzmem mojih 3.000 dinara!

06.05.2021

10:13 >> 10:17

0

Pevačica je odmah po imunizaciji otišla u studio TV Prve, gde su gledaoci postavljali pitanja o njenom novom albumu, ali o novcu koji joj sleduje od države

Karleuši stižu pretnje posle vakcinacije, a sve je pomno pratio i Saša Popović: Jedva čekam da uzmem mojih 3.000 dinara!
Copyright Printscreen TV Prva

Jelena Karleuša pojavila se u studiju televizije “Prva” u “Jutru” nakon što se vakcinisala u TC Ušće, gde su joj tokom programa uživo stizale brojne poruke gledalaca ali i pretnje.

Međutim, kako je jedna od tema emisije bio i njen album koji dugo priprema, osvrnula se na pretnje koje dobija čak i od svojih ostrašćenih fanova.

– Već su počeli sa pretećim porukama. Stiže ih na hiljade – kroz smeh je rekla pevačica. Pre toga su, takođe, usledile provokacije o novcu, jer svaki građanin koji primi vakcinu, što je i pevačica uradila, dobija 3.000 dinara. Voditelj Filip Čukanović nagovestio je prethodno da je stiglo nepristojno pitanje, pa je ona insistirala da ga sama pročita.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Hoćeš ja da pročitam? Baš je dripačka, kao verovatno i ovaj “alokint” koji ti je napisao… – rekla je Jelena, a potom ga je pročitala.

– Pitaj je da li joj je zinulo du*e za 3.000 dinara – glasila poruka, ali je ona bez dlake na jeziku odgovorila.
– Jeste! Jedva čekam da uzmem mojih 3.000 dinara, kao što treba da uzmu i svi koji se vakcinišu. Ja imam ista prava kao i ti “alokintu”, bez obzira što sam mnogo kint! – rekla je smejući se Jelena.

Jutrošnje događaje pomno je pratio i direktor “Granda” Saša Popović, pa ga je pozdravila.

– Saša je gledao moju vakcinaciju. Malopre mi je pisao poruku. Pozdrav za Sašu – rekla je Karleuša.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike