Bogate Kardašijanke iskeširale neverovatnih 37 miliona dolara za renoviranje imanja: Za taj novac ispuniće im sve želje

07.05.2021 | 08:51 >> 08:55

Autor: Marija Mitić

Majka i ćerka odlučile su da svoja velelepna dvorišta, koja su jedno preko puta drugog, potpuno promene, za šta su izdvojile čitavo bogatstvo

Copyright Printscreen Youtube/hayu

Popularne majka i ćerka, Kris Džener i Kloi Kardašijan odlučile su da renoviraju svoja imanja, za šta su iskeširale čitavo bogatstvo!

Naime, Kris i Kloi imaju velelepna imanja u Kaliforniji koja su jedno preko puta drugog, a za njihovo renoviranje izdvojile su čak 37 miliona dolara, pišu strani mediji. Na snimcima sa njihovog kanala na Jutjub platformi, jasno se vidi da su radovi u toku, čitavo zemljište je raskopano, a renovira se i bazen.

Copyright Printscreen Youtube/hayu

Poznato je da su ove bogatašice pomalo i razmažene, stoga verujemo da će i ovoga puta nakon renoviranja, svaka stvar na imanju biti po njihovom ukusu, želji i zamisli, do najsitnijih detalja.

Podsetimo, pre nekog vremena, Kloi je imala incident kada je skoro pa zapalila limuzinu koju je kupila majci na poklon, a koju je pritom od nje tada ukrala!

– Bilo je oko 9, 10 sati uveče, mama je već spavala, namestila sam jastuke u svome krevetu tako da, u slučaju da neko dođe u moju sobu, izgleda kao da i ja spavam, uzela sam mamin auto i otišla. U jednom trenutku došao je radnik hotela i rekao da gori automobil koji je bio parkiran tik do mog. Vatra je već bila zahvatila i auto moje majke! Bila sam jako uplašena… Kad sam stigla na parking, pola vozila je već izgorelo! Nisam imala izbora, morala sam da se vratim kući – sela sam u doslovce pola automobila, guma oko prozora se topila, ali auto je, srećom, bio u voznom stanju. Njegova tamnoplava boja potpuno se promenila zbog vrućine, ma sve je izgledalo stvarno loše! Ali naučila sam svoju lekciju – nema više iskradanja i laganja! Svaki put kad bih muljala, uhvatili su me – ispričala je Kloi.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam