Posle vakcinacije Karleuša izašla na naslovnici austrijskih novina: Ovako se pop zvezda vakciniše (FOTO)

07.05.2021

09:26 >> 10:27

0

Autor: Marija Mitić

Slika na kojoj su našu pevačicu opkolili fotoreporteri tokom imunizacije, privukla je veliku pažnju kod nas, ali i i u Austriji

Posle vakcinacije Karleuša izašla na naslovnici austrijskih novina: Ovako se pop zvezda vakciniše (FOTO)
Copyright A.A./ATAImages

Fotografija Jelene Karleuše sa njene jučerašnje vakcinacije, danas je na naslovnoj strani austrijskih dnevnih novina Heute!

Fotografija na kojoj je Jelena u kabini neposredno pre primanja vakcine, posebno je zanimljiva jer je veliki broj  fotoreportera sa druge strane punkta, koji na sve načine pokušavaju da uslikaju pop zvezdu i zapravo su je opkolili sa svih strana! Ovu nesvakidašnju naslovnicu austrijskog Heute, podelila je i JK na svom Instagram nalogu, ne sakrivajući da je ponosna.

“Slika godine! Idemo viralno globalno”, napisala je ona, dok na novinama piše:

“Ovako se pop zvezda vakciniše! Jelena Karleuša (42) je balkanska pop zvezda i izričiti protivnik vakcine. Juče se vakcinisala u Beogradu.”

Heute je dnevna novina i besplatna je za sve građane Austrije, a oni ih dobijaju i na kućnu adresu.

Podsetimo, Jelena je juče primila Fajzer vakcinu protiv koronavirusa u TC Ušće, a tom prilikom je istakla:

– Nema šta bilo ko da mi se zahvaljuje. Ovo je, smatram, ozbiljna društvena odgovornost svih nas i mene kao javne ličnosti koju prate, mogu reći milioni ljudi, koji se ugledaju na nas. Imam izuzetno poštovanje prema našim zdravstvenim radnicima… Članovi moje porodice su između ostalog zdravstveni radnici koji se više od godinu dana krvavo bore da spasu živote našh sugrađana. Zbog trudnica koje gube živote, zbog dece koja oboljevaju, zbog godinu dana nenormalnog života, stagnacije čitave planete ja sam odlučila da iskoristim moju popularnost na  najbolji mogući način – rekla je Jelena Karleuša.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike