Žika Nikolić ima ideju za novu emisiju: Moj tim radi na tome, to je sada moderno

07.05.2021 | 11:10 >> 11:28

Autor: Marija Mitić

Voditelj je otkrio kada ćemo ponovo gledati Žikinu Šarenicu, čije snimanje je zaustavljeno zbog pandemije

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Živorad Žika Nikolić otkiro je kada će se na male ekrane vratiti popularna emisija “Žikina Šarenica” koju je godinama vodio, a koju poslednjih meseci nemamo prilike da gledamo jer je snimanje zaustavljeno zbog pandemije.

– Epidemija korone promenila je način života, ova emisija se odlikovala slikanjem životne radosti. Za ovih godinu dana, nije nam pružila priliku da taj segment života promovišemo. Ako se ukaže mogućnost da nastavimo u punom obliku, nastavićemo. Draž Šarenice je druženje i slavljenje života, dok traju ograničenja okupljanja, nije realno praviti takve performanse – rekao je on pa zatim otkrio da li mu teško pada da rano ustaje, s obzirom da sada vodi jutarnji program.

Copyright Žika Šarenica<br /

– Irina je ujutru malo angažovanija, ja sam sistematičan, volim da polako i bez stresa obavljam poslove – kaže Nikolić i otkriva da ima ideju o pokretanju nove emisije.

– Razmišljam i o pokretanju nove emisije, možda i podkastu, to radi moj tim. Pokušaćemo, kažu mi da je to danas moda, pa ću javiti – rekao je on za BlicTv.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam