Aleksandra Prijović dovela liniju do savršenstva: Na posebnom je režimu ishrane još od porođaja

07.05.2021

13:35 >> 14:12

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ima 56 kilograma, zbog čega je bila na udaru komentara o anoreksiji

Aleksandra Prijović dovela liniju do savršenstva: Na posebnom je režimu ishrane još od porođaja
Copyright Printscreen Instagram/ AleksandraPrijovic

Pevačica Aleksandra Prijović brzo je nakon porođaja liniju dovela do savršenstva, a sada je otkrila i kako. Naime, ona je na posebnom režimu ishrane još otkako je rodila sina Aleksandra, pa i ne čudi što sada ima “devojačkih” 56 kilograma.

– Iskreno, pazila sam na ishranu od kada sam se porodila. U toku trudnoće nisam pazila uopšte, ugojila sam se dosta, ali nisam se time opterećivala i nije mi to bilo bitno. Najvažnije mi je bilo samo da beba bude dobro i da sve to protekne super. Takođe sam vodila računa da budem raspoložena, jer kažu da se sve te stvari prenose na dete. Kada sam se porodila, znala sam da ću morati da se vratim na posao i jednostavno nisam htela da dozvolim da imam puno kilograma viška. I dalje naravno imam viška, ali sam se trudila i bila na posebnom režimu ishrane, što je dobro i za dojenje, a i da ja malo smršam – rekla je ona za medije.

Inače, Aleksandra je čak bila na udaru komentara da je anoreksična, na šta je odgovorila:

– Ma kakva anoreksija. Imam 56 kilograma. Trenutno nosim visoke štikle, pa mi noga zbog toga izgleda duže i tanje, a ja mršavije. Treniram i vodim računa o ishrani – ispričala je ranije pevačica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike