Svet ne treba menjati, nego popravljati! Eva Ras otvorila dušu: To čemu učimo mlade je potpuno pogrešno!

07.05.2021 | 16:47 >> 16:19

Autor: Milica Gudžulić

Glumica naglašava i da ne treba čekati da to uradi niko drugi, do nas samih

Copyright Eva Ras ,,Grand Magazin" screenshot

Evu Ras posebno nervira kada čuje kako su „mladi lenji”. Ona tvrdi da nisu, jer kada ujuru rano ode do prodavnice – nađe se među njima, koji su došli i mnogo pre nje. Takođe, glumica smatra da je pogrešno usađivati im ideju o tome kako „svet treba menjati”. Sve što je potrebno, po njenom mišljenju, je poprvaka.

– Potpuno je pogrešno to čemu učimo mlade. Da bi svet trebalo menjati. Svet bi trebalo popravljati. Svakoga dana. I ne čekati da to neko drugi uradi za nas – priča Eva u emisiji „Kec na jedanaest”, pa nastavlja: Nervira me mnogo i kada čujem da su mladi lenji, jer nisu. Ja rano ustajem i kada uđem u prodavnicu oko mene su sve mladi ljudi. Došli su pre mene.

Inače, Rasova s druge strane tvrdi kako nikada u životu nije srela zlog čoveka.

– Za ovih 80 godina života, ja zaista nisam upoznala zlog čoveka. To ne znači da mislim da su svi divni i dobri i da mi se svi sviđaju. Ali čak i oni koje ne volim su u redu. Samo se meni ne dopadaju. Živimo u vreme kada su intelektualci nikada tupaviji i nikada krvožedniji. Na delu je lov na veštice. I najveća nagrada mi je što sam baš ja vaš sagovornik, a ne ti vajni intelektualci koji mnogo pričaju, a ništa ne kažu – izjavila je glumica.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam