Preti mu pet godina robije?! Baka Prase falsifikovao vozačku dozvolu

08.05.2021

08:23 >> 08:36

0

Autor: D. Božović

Jutjuber se često hvali skupocenim automobilima, a policija mu je nedavno da luksuzna vozila i zaplenila

Preti mu pet godina robije?! Baka Prase falsifikovao vozačku dozvolu
Copyright Baka Prase Printscreen ,,Premijera"

jutjuber Bogdan Ilić, domaćoj javnosti poznatiji kao Baka Prase, falsifikovao je švajcarsku vozačku dozvolu koja mu je omogućila da se po Srbiji vozi luksuzne automobile i hvali se limuzinama koje vozi, piše Kurir.

Policija je početkom godine jutjuberu oduzela dva luksuzna automobila marke „lamborgini” i „porše”, kada je rutinskom kontrolom utvrđeno da je jutjuber nelegalno upravljao vozilima koja su registrovana u inostranstvu bez prisustva vlasnika istih, a pritom ima stalno prebivalište u Srbiji. I jedan i drugi automobil je oduzela Uprava saobraćajne policije zbog sumnje u carinski prekršaj i radi policijskih provera. Iliću automobili još uvek nisu vraćeni, a veliko je pitanje i da li će mu kola uopšte biti i vraćena.

Printscreen Instagram/BakaPrase

Kako se dalje navodi, detaljnom istragom utvrđeno je da se radi o lažnim ispravama i policija može slučaj da prebaci na tužilaštvo. Ali ukoliko se utvrdi da je Baka svesno počinio krivično delo falsifikovanja dokumenata, preti mu od tri do pet godina zatvora.

Podsetimo, Baka Prasetu su pripadnici Žandarmerije početkom godine oduzeli porše kada su ga zaustavili na Novom Beogradu, i tom prilikom je patrola utvrdila da lice upravlja vozilom registrovanim u inostranstvu bez prisustva vlasnika vozila, a pri tome ima stalno prebivalište u Republici Srbiji. Nedugo zatim, krajem februara mu je oduzet i „lamborgini” nemačke registracije zbog nepropisnog parkiranja. Naime, jutjuber je vozilo ostavio na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Jove Ilića na Voždovcu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike