Žena sa hiljadu lica! Pravo ime Mine Lazarević malo ko zna: Od prvog rođendana se sve promenilo

08.05.2021

13:29 >> 13:36

0

Autor: D. Božović

Glumica se prilikom proslave svog divnog dana predstavila gostima imenom pod kojim je danas poznata milionskom auditorijumu

Žena sa hiljadu lica! Pravo ime Mine Lazarević malo ko zna: Od prvog rođendana se sve promenilo
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumicu Mina Lazarević najpre ste zavoleli u seriji „Porodično blago”, kao Čupku, potom u „Beloj Lađi”, a sada u popularnoj seriji „Igra sudbine” ona tumači lik Stane Dželetović. Njena karijera je na zavidnom nivou, a malo ko zna koje je njeno pravo ime, koje je dobila po rođenju.

Iako mnogi ni ne znaju, pravo ime glumice je Mirjana, a Mina je zapravo postala kada je na svom prvom rođendanu gostima na pitanje kako se zove odgovorila da je njeno ime Mina.

– Koren reči Mirjana je mirna, krotka, smerna, što ja definitivno nisam. Krotka i smerna umem da budem, ali mirna ne. Što je rekao moj profesor, a sada me Nada Blam podsetila na to, ja sam žena sa hiljadu lica – ispričala je glumica jednom prilikom.

Inače, Mina je upisala Muzičku akademiju sa 16 godina, a kada je već stigla do kraja studija, razočarala se zbog toga što nije mogla da studira klavir u Moskvi ili Beču, a potom je upisala Fakultet dramskih umetnosti i u 19. godini napravila veliku prekretnicu u svom životu. Da nije pogrešila, shvatila je kada je došla na završni ispit.

Mina Lazarevic ATAImges/ Antonio Ahel

Podsetimo, Mina iza sebe ima dva braka, a nedavno je veliku pažnju privukao njen drugi razvod kada je glumica prošla pravu agoniju jer je, kako se navodi, bivši suprug Goran Stanić, nasrnuo na nju. Međutim, baletan ističe da je Lazarevićeva preterala u iskazima da je doživela nasilje. Inače, njih dvoje su se 2008. godine i dobili su dvoje dece u braku. Glumica, inače, ima i sina iz prvog braka.

– Ćutao sam pet godina zbog dece. Ona je sada počela ponovo da preteruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamenu za smanjenje kazne zbog posedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu – rekao je Goran, nakon čega je otkrio da je sada u dobrim odnosima sa bivšom suprugom, i istakao da je pre pet godina nije udario, niti pucao na nju.

– Osuđen sam na godinu dana kućnog zatvora. Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario – ispričao je Goran ranije za Kurir.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike