Svega se odrekla zarad dece! Anastasija Ražnatović ponosna na Cecu: Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima

09.05.2021

07:49 >> 08:06

0

Autor: D. Božović

Pevačica objašnjava da je Svetlana uprkos velikom pritisku medija i tome što je nju i brata odgajala sama, uspela da ih izvede na pravi put

Svega se odrekla zarad dece! Anastasija Ražnatović ponosna na Cecu: Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović ne krije koliko je ponosna na svoju majku Svetlanu Cecu Ražnatoviću koja je sama odgajila nju Veljka i izvela ih na pravi put. Ona je krenula maminim stopama, dok je njen brat izabrao boks, a u svojim profesijama su oboje uspešni.

Mlada pevačica objašnjava da je Ceca imala brojna odricanja u životu, a i pored velikog pritiska medija zbog posla kojim se bavi, ona je uspela da omogući normalan život svojim naslednicima i usmeri ih na pravi put.

– Svega se odrekla jer je drugačije kada oba roditelja vode računa u odrastanju dece. Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima. Moja mama se celi život javno eksponirala i prošla je kroz mnoge stvari. Sve to je dodatno otežalo situaciju jer uz veliki pritisak javnosti, Ceca je morala da bude i dobra majka. Jako sam ponosna na nju, uvek i zauvek – rekla je Ražnatovićeva za „Alo”.

ATA Images/Antonio Ahel

Kako je Ražnatovićeva bila samohrana majka i prošla kroz težak period života, Anastasija je uputila snažnu poruku svim ženama koje su prošle isto kao i njena mama.

– To bi najbolje mogla da kaže moja mama jer je ipak ona ta koja je prošla kroz taj težak period života. Ali kada pomislim na svoju majku i njeno iskustvo, poručila bih im da budu jake, da budu najveći oslonac i prijatelj svojoj deci i sve će biti kako treba. Deca će to znati da cene.

Podsetimo, Anastasija je nedavno priznala da, iako je u dugogodišnjoj vezi sa Đorđem Kuljićem, još uvek joj se nije probudio majčiniski instinkt i ističe da želi da uživa u devojačkom životu, makar još neko vreme.

– Apsolutno ne! Svi očekuju da jeste, pre nego što se rodio Željko mislila sam da mi se pokreće taj majčinski instikt, ali onog momenta kad nisam mogla da spavam 16 sati zbog njega i kada sam hodala po kući kao hodajući leš, shvatila sam da još uvek nisam za to. Želim da uživam u mojoj mladosti, da putujem. Kad dođe dete, čovek mora da bude posvećen detetu 100%, tako da bih volela još malo da uživam u životu, a posle da se potpuno posvetim deci – ispričala je ranije Anastasija za portal „Srbija Danas”.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike