Džej je govorio da poštuje porodicu: Skitao sam, ali sam se uvek vraćao kući

10.12.2020

09:38

0

Ramadanovski je bio pravi boem, ali je za života tvrdio da je bio savršen muž

Džej je govorio da poštuje porodicu: Skitao sam, ali sam se uvek vraćao kući
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Džej Ramadanovski imao je buran život, voleo je da uživa u kafani s prijateljima, pa je jednom prilikom priznao da je bolji bivši muž, nego što se pokazao u braku.

To, ipak, ne znači da pevač nije vodio brigu o svojoj porodici, ali i bivšoj supruzi Nadi s kojom ima dve ćerke – Anu i Mariju.

– Uvek sam bio savršen muž, koliko god da sam skitao, ja sam došao kući. Poštovao sam ženu i decu – govorio je Džej, a zatim dodao u svom stilu:

– Dan danas sam dobar, to što sam imao “cupi” šta da radim – našalio se tada Ramadanovski. Da je govorio istinu, te bio brižan, potvrdila je jednom i Nada.

– On je pažljiv suprug i otac, i slava ga nije promenila. Iskren je i prema porodici i prijateljima i publici. Zato ga toliko i vole. Nije lako biti u braku sa popularnom ličnošću. To znači da moraš da ga deliš sa svima. Ali ja sam na to navikla i nisam se pokajala što sam se udala za njega – isticala je njegova bivša supruga.

Nakon što se razveo, Džej je i dalje imao reči hvale svoju najveću ljubav, te je istakao da je nastavio i posle razlaza da je pazi.

– Nas dvoje imamo odličnu komunikaciju. Uvek me je pazila, a i ja nju. Ona ne radi, ja ceo život radim za nju. Još odmalena – iskreno je tvrdio kralj balada. On je majku svoje dece upoznao upoznao preko drugara i otkrio kako je izgledala prosidba.

– Ma odmah mi se svidela. Služio sam vojsku u Visu šest meseci, pa potom u Splitu. Kada sam se vratio sa služenja vojnog roka upoznao sam Nadu, ona je bila sestra od moga druga tu iz kraja, to je bila ljubavna priča na daljinski u početku zbog njega. Bili smo zajedno dve godine. Za prosidbu je bilo pomagača sa svih strana da bi sam čin izgledao savršeno – izjavio je Ramadanovski u emisiji “Balkanskom ulicom”

Pročitajte još:

Džej još za života izrazio želju: Neka me sahrane kako nalaže islam

Bora Čorba skrhan: Umro Džej, uzimam telefon da javim Miši!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike