Saša Matić našao se u društvu srpskog patrijarha: Drago mi je što voli moje pesme (FOTO)

10.05.2021

15:05

0

U izjavi koju je dao za 24sedam, pevač je otkrio sve o susretu sa šefom SPC, koje se dogodilo na slavlju njihove zajedničke poznanice

Saša Matić našao se u društvu srpskog patrijarha: Drago mi je što voli moje pesme (FOTO)
Saša Matić i patrijarh Porfirije - Copyright Privatna arhiva/ Saša Matić

Jedan od naših najpopularnijih pevača u regionu, Saša Matić, uživao je sinoć na rođendanskoj zabavi koju je organizovala njegova prijateljica, a događaju je prisustvovao i Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije.

Patrijarh i muzička zvezda, iskoristili su vreme za razgovor tokom prijatne rođendanske večeri, koju je organizovala poznata zagrebačka ugostiteljka. Patrijarh srpski Porfirije, koji dok je bio na mestu mitropolita zagrebačko-ljubljanskog često dolazio u restoran koji se nalazi u vlasništvu slavljenice, postao je veliki prijatelj porodice. Nakon što smo dobili fotografiju na kojoj su patrijarh i Matić, pozvali smo ga, te nam je ovim povodom izjavio:

– Sinoć smo bili na rođendanu naše zajedničke prijateljice i u divnom društvu i atmosferi proveli veče. Velika čast i zadovoljstvo mi je pripala da sa našim patrijarhom SPC gospodinom Porfirijem provedem nekoliko sati razgovora. Takođe mi je drago što voli moje pesme – izjavio je ovim povodom Matić za 24sedam. Zanimljivo je da su se na slavlju našli gosti sa čitavog Balkana, pa su tako  iz Srbije bili patrijarh Porfirije i Matić, potom nekoliko ljudi iz Albanije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, kao i Hrvatske i Slovenije. Svi gosti uživali su u lepoj atmosferi tokom čitave večeri. Smenjivao se red razgovora, red dobre muzike, a ono oko čega su se svi složili jeste da pesma, dobre misli i lepo raspoloženje spaja sve dobre ljude bez obzira odakle oni bili.

Sa druge strane, pevač već mesecima u tajnosti radi na novom albumu koji uskoro planira da predstavi javnosti, a povod je 20 godina muzičke karijere. Osim toga, njegovu publiku širom sveta obradovaće jednim duetom sa svojom koleginicom.
pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike