Pozlilo Đanijevoj ženi! Nakon što se vratila iz Hitne pomoći, njen sin otkrio kako se oseća

11.05.2021

19:50 >> 19:54

0

Pevačeva supruga je u ponedeljak veče primljena u medicinsku ustanovu zbog tegoba koje je imala

Pozlilo Đanijevoj ženi! Nakon što se vratila iz Hitne pomoći, njen sin otkrio kako se oseća
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Supruzi popularnog pevača Radiše Trajkovića ĐanijaSlađani Trajković, pozlilo je juče uveče, te je završila u Hitnoj pomoći. Prema pisanjima domaćih medija, Slađa je u medicinsku ustanovu došla sa prijateljicom i to zbog stomačnih tegoba koje je imala.

Tragom ovih informacija ekipa 24sedam je pozvala Slađu, a na njen telefon se javio sin koji nam je otkrio da se njegova majka sada oseća dobro, ali da spava.

– Mama trenutno spava, bolje joj je, hvala na pitanju. Jeste, bila je u Hitnoj, ali nije ništa strašno. Najbolje je da nju pitate da vam sve objasni kada se probudi – rekao je Slađin i Đanijev sin za 24sedam.

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Inače, Slađa je pre nešto više od tri meseca imala moždani udar, a potom je uradila sve analize, posledica nije bilo, a njeno zdravstveno stanje se potom stabilizovalo.

– Imala sam moždani udar. Nisam imala pojma, boleo me je vrat jako, otišla sam u Klinički centar i tako saznala. Snimili su me, sad radimo detaljne pretrage i nalaze. Uplašili smo se svi kad smo čuli dijagnozu, Đani se baš zabrinuo, nije mala stvar. Hvala bogu pa nemam posledice, bog me sačuvao jer sam dobar čovek. Sada slušam savete lekara, šetnje i potpuno menjam režim ishrane, pazim se – objasnila je Slađa ranije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike