Hvala Srbijo, vidimo se! Nakon vakcinacije italijanski biznismen se oglasio iz aviona: Bili ste divni

12.05.2021

15:56 >> 16:32

0

Autor: D. Božović

Đanluka Vaki je uputio zahvalnost našoj zemlji koja mu je omogućila da primi vakcinu protiv koronavirusa

Hvala Srbijo, vidimo se! Nakon vakcinacije italijanski biznismen se oglasio iz aviona: Bili ste divni
Copyright Profimedia

Popularni italijanski milioner Đanluka Vaki je privatnim avionom došao u srpsku prestonicu kako bi se vakcinisao porotiv koronavirusa. Nakon uspešno obavljene vakcinacije, biznismen i miljenik žena je uputio zahvalnost Srbiji.

Naime, Đanluka je na svom Instagram profilu objavio snimak u kom se zahvaljuje Srbiji zbog vakcinacije ističući da će u našu zemlju doći i da se revakciniše za tri nedelje.

Printscreen Instagam/gianlucavacchi

– Vraćamo se u Bolonju, vakcinisali smo se u Beogradu. Hvala Srbijo. Vidimo se kad budem dolazio na drugu dozu, veoma smo vam zahvalni i bili ste divni prema nama – rekao je Vaki u obraćanju na Instagramu.

Inače, Đanluka je postao poznat širom zemlje zahvaljujući plesnim videima. On je takođe, jedan od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni, kada je reč o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode.

Pored puštanja muzike na žurkama širom sveta, Vaki svakodnevno trenira, a njegovo telo je u potpunosti išarano tetovažama. Đanluka je nedavno dobio ćerku sa 28 godina mlađom devojkom Šeron, kojoj su ponosni roditelji dali ime Blu Jerusalema Vaki.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike