Silvester Stalone prodaje luksuznu vilu: Morao da snizi cenu sa 110 na 85 miliona dolara! (FOTO)

13.05.2021

10:10 >> 09:42

0

Ovo imanje je sa posebnim pogledom na ceo Los Anđeles, dok kuća osim osnovnih prostorija poseduje bazen, teretanu, spa centar, umetnički studio...

Silvester Stalone prodaje luksuznu vilu: Morao da snizi cenu sa 110 na 85 miliona dolara! (FOTO)
Copyright Foto: Profimedia

Zvezda filmova “Roki”, “Rambo”, “Alpinista” i mnogih drugih, holivudski glumac Silvester Stalone, odlučio je da proda svoju luksuznu vilu na Beverli Hilsu, međutim primoran je da smanji cenu. Vilu koju je prvobitno cenio na 110 miliona dolara, moraće da proda za 85.

Reč je o imanju u ekskluzivnoj četvrti Nort Beverli Park, na Beverli Hilsu, sa kog se pruža pogled na ceo Los Anđeles, dok se vila prostire na 21000 metara kvadratnih, a poseduje ukupno osam spavaćih soba i devet kupatila.

Glumac je za prodaju vile koju poseduje od 1998. prvo angažovao agenciju “Hilton & Hyland”, koju vodi otac Paris Hilton, ali sada mu je glavna agentkinja Džejd Mils, koja je poznata po saradnji s Dženifer Aniston.

Foto: Profimedia

– Jednog dana mi je zvonio telefon i kada sam se javila, čula sam glas s druge strane koji mi kaže – Džejd, ovde Dženifer Stalone. Bila sam potpuno oduševljena kada sam je čula. Ona je vrlo uspešna žena – izjavila je Džejd za magazin “People”.

Ona je istakla da veruje da će kuću brzo prodati, s obzirom na primamljive prednosti koje kuća ima u odnosu na druge.

Foto: Profimedia

– Mnoge kuće u Beverli Parku su velike i lepe kuće, ali nemaju pogled. Ovo je kuća s izuzetnim pogledom i velikim imanjem. Nema sumnje da će postati oaza onima koji traže beg iz gradske vreve, a tu je i slepa ulica uz dugački privatni prilaz. Sigurnost je jako dobra, ima dvostruka vrata – objasnila je agentkinja.

Imanje je 1994. godine projektovao i izgradio arhitekta Edvard Granzbah, a glavna kuća pored osnovnih prostorija ima i zaseban apartman s tri prostrane spavaće sobe, dve manje i kupatila. Tu je i dvoetažna gostinjska kuća s dve spavaće sobe i kupatilom, a pored uobičajenih soba ova vila poseduje i raskošni glavni apartman sa saunom, parnim kupatilom i kancelarijom kao i bioskopom. Takođe tu je i prostorija za pušenje kao i teretana.

Foto: Profimedia

Kako je ovo vrlo skupa i luksuzna vila, to naravno nije sve. U rajskom dvorištu nalazi se velika terasa s bazenom, spa sobom i vrtom, kao i  klimatizovana garaža za osam vozila i umetnički studio.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike