Bivši muž Anđelke Prpić prvi put posle razvoda od glumice: Brak smo okončali uz veliko poštovanje

13.05.2021

17:28 >> 16:58

0

Autor: Marija Mitić

Dario Prpić je negirao brojna nagađanja i pripisane mu afere i potom istakao da je brak sa glumicom završen sporazumno

Bivši muž Anđelke Prpić prvi put posle razvoda od glumice: Brak smo okončali uz veliko poštovanje
Anđelka i Dario Prpić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivši suprug Anđelke Prpić, Dario Prpić, demantovao je da se sa glumicom rastao zbog ljubomore. Dario je brojna nagađanja i pripisane mu afere negirao i potom istakao da je brak sa  glumicom završen sporazumno i uz veliko poštovanje, koje gaje i danas.

– Oštro demantujem neistinite informacije izrečene u medijima da je brak između Anđelke Prpić i mene prestao usled eksplicitnih scena snimljenih za potrebe serije “Žene sa Dedinja”. Neistina je da smatram da ove scene prevazilaze glumačke okvire da smo zbog toga preživljavali pakao, kao i da su ove scene poremetile naš odnos. Netačno je da smo se svađali zbog uloga moje bivše supruge u serijama u kojima je bila angažovana. Netačno je da sam bio ljubomoran na Andriju Miloševića, netačno je da mi je teško pala uloga moje bivše supruge u seriji “Andrija i Anđelka”, kao i da sam to doživljavao kao “nož u leđa”. Istina je da sam tokom trajanja bračne zajednice svojoj supruzi pružao bezrezervnu podršku u svim njenim profesionalnim angažmanima. Oštro demantujem informaciju da sam imao aferu sa Avom Karabatić i da je to još jedan od razloga mog razvoda braka. Anđelka Prpić i ja smo naš dugogodišnji brak okončali sporazumno uz veliko poštovanje koje uzajamno gajimo jedno prema drugom, kao i podršku koju koju nesebično pružamo svih ovih godina – pisalo je u objavi Daria Prpića, prenosi “Alo”.

Printscreen Instagram

Podsetimo, pričalo se da se poznati par razišao zbog Dariovih navodnih, brojnih afera kao i one sa starletom Avom Karabatić. Takođe, kao još jedan razlog rastanka navodila se i Prpićeva ljubomora i to sve zbog Anđelkinih uloga u serijama “Žene sa Dedinja” i “Andrija i Anđelka”, te zbog eksplicitnih scena glumice, a sve do sada ovim povodom nisu se oglašavali ni on ni Anđelka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike